Concurs: Câștigă o pereche de căști Proel cu recenzia ta!

Postat de admin 14.04.2021 0 Comentariu Noutăți,

Concurs destinat exclusiv clienților Amro din perioada 2018-2021

 

Dragă partener,

Vreau să ma adresez chiar ție, celui care ai comandat de la noi în perioada 2018 - 2021.

 

Oare ți-am mulțumit deja ca integrezi soluțiile noastre în proiectele tale? Probabil că da, mai ales că ești unul dintre partenerii loiali. Așa că, astăzi te invit să participi la un concurs rezervat exclusiv partenerilor.

 

Amro Grup pune la bătaie o pereche de casti de studio, Proel!

 

Nu sunt chiar orice căști, sunt chiar noile H1000 – nu mă crede pe cuvânt, aruncă o privire mai jos:

 

 

Le poți folosi chiar tu, acasă. sau le poți face cadou de Paște cuiva drag.

 

Designul confortabil al căștilor Eikon H1000 oferă o experiență de ascultare de neegalat!

✅Pretabile pentru orice aplicație profesională sau de audiție

✅Sunt durabile în timp

✅Driver Neodymium de 50 mm

✅Impedanță nominală 32 Ω

✅Spectru de frecvență 10 Hz-30 Khz

 

Tot ce trebuie să faci este:

  1. Să postezi pe Google o recenzie clara si relevanta despre experienta ta cu Amro.
  2. Sa trimiti un email pe vanzari@amro.ro cu mesajul "Particip" si printsceen cu recenzia ta. Astfel, adresa ta de email va fi adaugata automata in lista participantilor pentru tragerea la sorti a castigatorului.

Nu trebuie să te grăbești.

 

Concursul se desfășoară în perioada 15 - 26 aprilie. Dar nici nu amâna prea mult postarea recenziei, ar fi păcat să uiți și să ratezi. Acum ia-ți 2 secunde și dă LIKE si FOLLOW paginii noastre de Facebook.

 

Mult succes! 

 

*Concursul se adreseaza exclusiv colaboratorilor Amro, persoane fizice sau juridice, care au cumpărat cel puțin o dată în perioada 2018-2021.

*Concursul începe pe data de 15.04.2021 și se încheie pe data de 26.04.2021 la orele 23:00, iar câștigătorul va fi extras pe data de 27.04.2021 prin intermediul RandomPicker.com sau Tragerilasorti.ro

*Consulta tot regulamentul aici.

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...