Difuzoarele EN54 de la IC Audio salveaza vieti!

Postat de admin 11.12.2019 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

In timpul unei situatii de urgenta intr-o cladire, prioritatea cea mai mare este evacuarea cat mai rapida a persoanelor din zonele de pericol, evitand in acelasi timp orice fel de panica in masa. In special in cladirile mari, cum ar fi institutiile publice sau scolile, timpul foarte pretios nu poate fi risipit cu haos si dezordine in evacuare.

 

Studiile stiintifice au dovedit clar ca instructiunile directionate si transmise prin echipamente de anunturi vocale vor castiga timp pretios spre deosebire de folosirea doar a dispozitivelor de semnalizare obisnuite, cum ar fi sirenele si alarmele acustice.

 

Instructiunile precise pentru evacuare pot fi transmise prin anunturi vocale, iar situatiile de panica pot fi prevenite prin mesaje linistitoare. In plus, anunturile vocale pot fi multilingve si chiar si anunturile live de la pompieri pot fi transmise in flux. Toate aceste avantaje ale echipamentelor pentru avertizare vocala permit o evacuare considerabil mai rapida si mai sistematica a cladirilor, salvand astfel vieti numeroase.

 

 

Specificatiile de produs pentru sistemele de alarmare vocala, difuzoare si surse de alimentare de urgenta, au fost puse in aplicare la nivel european la 01.04.2011 pentru a garanta un nivel de calitate si securitate standardizate.

 

Pentru un producator de difuzoare cu alarma vocala EN54, toate cerintele, metodele de testare si criteriile de performanta sunt definite in directiva EN54-24. Directiva acopera fiecare aspect al comunicarii intre un sistem de alarma impotriva incendiilor si persoanele din cladire, in caz de urgenta. Standardul include cerinte acustice, cum ar fi nivelul de presiune sonora si inteligibilitatea vorbirii, precum si rezistenta si protectia impotriva conditiilor daunatoare ale mediului.

 

Difuzoarele IC Audio sunt testate de un institut independent si certificat, care elibereaza cerificate de conformitate pentru fiecare difuzor EN54 in parte. Astfel, clientul are garantia calitatii oricarui echipament EVAC fabricat de IC Audio.

 

Amro Electronic Grup este distribuitor oficial IC Aduio in Romania si integreaza difuzoarele EN54 ale producatorului german de peste 15 ani in numeroase proiecte: Biblioteca Nationala a Romaniei, Gara de Nord Bucuresti, Auchan Titan Bucuresti, Mercur Mall Craiova etc.

 

Pentru detalii despre difuzoarele de la IC Audio, preturi si configurari de sisteme, suntem aici!

 

 

Boxe IC Audio la targul international Integrated Systems Europe ISE 2019!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...