Ce echipamente audio am integrat la Stadionul Clinceni?

Postat de admin 04.09.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Stadionul din Clinceni este o arenă sportivă cu o capacitate de 2800 locuri, care acum este în proces amenajare și de extindere, dorindu-se un număr total de până la 4500 locuri; stadionul găzduiește meciurile de fotbal ale echipei locale FC Academica Clinceni.

 

În cadrul acestui proces de modernizare și extindere, Amro Electronic a proiectat o instalație complexă de sonorizare pentru stadion, compusă din echipamente audio profesionale marca Ic Audio (Germania) Proel și Music & Lights (Italia).

 

 

Baza instalației de sonorizare este compusă din coloane de sunet de 50W, de la producătorul german IC Audio, care sunt proiectate special pentru sonorizările stadioanelor, parcărilor și în general, a spațiilor mari din exterior, unde este nevoie de un sunet puternic, stabil și clar. Coloanele audio sunt prevăzute cu indice de protecție ridicat, IP 66, deci au o rezistență mare la factorii de mediu.

 

Amplificatoarele montate în acest sistem sunt de la Proel; specialiștii de la Amro Grup au gândit o structură de sonorizare cu unități de putere și amplificatoare PA, care să susțină întreaga instalație de boxe și să livreze un sunet puternic, clar și stabil.

 

De la Music & Lights au fost alese alte câteva boxe din seria AIR, special concepute pentru sonorizări de exterior, cu protecție ridicată la ploaie și intemperii, design elegant și solid. Ca și coloanele de sunet, aceste boxe au o structură extrem de compactă și practică, construite cu suporți pentru montare pe stâlp sau pe perete.

 

Toate boxele folosite în această instalație au fost alese pentru perfomanța pe care o oferă într-un design compact și practic, putând fi montate cu ușurință într-o multitudine de spații.

 

Soluția proiectată de tehnicienii de la Amro Grup se bazează pe îndeplinirea nevoilor stadionului din Clinceni și pe mulți ani de experiență în astfel de sonorizări; proiect similar - stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu - vezi detalii aici!

 

Ai un proiect de sonorizare și vrei soluții durabile, pentru orice buget? Cere-ne o proiectare, suntem aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...