Ai nevoie de echipamente EVAC? Află cât de simplu e să lucrezi cu noi!

Postat de admin 22.10.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Faptul că echipamentele EVAC cu certificare EN54 sunt integrate în proiecte de sonorizare din spații publice pentru a garanta un nivel standard de securitate și calitate este deja binecunoscut. Integratorii din piața echipamentelor și sistemelor de securitate se confruntă cu stabilirea și menținerea unei relații de parteneriat cu furnizori de încredere, care livrează produse de calitate, la prețuri avantajoase.

 

De ce să nu alegi un furnizor cu tradiție și experiență dovedite în alarmarea vocală?

Amro Grup comercializează echipamente audio cu certificare EN54 fabricate de companii specializate în proiectarea și dezvoltarea de echipamente și sisteme EVAC:  Proel (Italia) și IC Audio (Germania). Ambele au conceput echipamente premiate la saloanele de specialitate deoarece sunt preocupate de inovație și calitate, devenind în timp, lideri pe piața internațională de echipamente și sisteme EVAC.

Echipamentele dezvoltate de Proel și IC Audio se adresează proiectelor din domenii foarte variate: industrie, centre comerciale/retail, mediul corporate, centre sportive, sectorul HORECA, școli și universități, centre medicale etc, de la simple configurații de sine stătătoare, până la instalații extinse în mai multe zone.

 

 

Sistem preconfigurat EVAC, evacuare vocala si adresare publica 1 zona cu Proel AE300, boxe PA, sursa audio, baze microfonice și microfon pompieri

 

De ce să lucrezi cu Amro Electronic Grup?

În primul rând, noi menținem o comunicare deschisă cu clienții noștri pe tot parcursul procesului: concept de sistem, proiectare, suport în timpul și post-vânzare. Îți cunoaștem nevoile și dorințele pentru că vrem să le aflăm și le cerem. Împreună dezvoltăm soluția de care ai nevoie, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar. Gama noastră de echipamente și sisteme EVAC cuprinde:

 

-difuzoare EN54 de interior și exterior

-sisteme EVAC predefinite, pentru 1 sau mai multe zone

-surse de alimentare de urgență

-sisteme personalizate în funcție de nevoile clienților tăi

Echipamentele noastre funcționează pe linie de 100V și dețin certificările: EN54, DIN ISO 9001: 2015, RoHS 2011/65, LVD 2014/35/EU. De asemenea respectă cerințele acustice, cum ar fi nivelul de presiune sonoră și inteligibilitatea vorbirii, precum și rezistența și protecția împotriva factorilor de mediu.

Productivitatea noastră apare din experiența de mulți ani, ceea ce ne face un partener puternic și de încredere.

 

Unde am integrat echipamente și sisteme EVAC și cu cine am mai lucrat?

Câteva dintre locurile în care am integrat echipamente EN54 de la Proel și IC Audio: Stadionul Clinceni, Stadionul Târgu Jiu, Patinoarul Olimpic din Brașov, Gara de Nord din București, Rompetrol, Penitenciarul Botoșani, Biblioteca Națională a României, Băneasa Shopping City, Sun Plaza Mall, Sema Park, Medsana București, Spitalul Clinic de Urgență Militar "Dr. Ştefan Odobleja" din Craiova.

Exemple de integratori ai echipamentelor noastre, cu care am colaborat de-a lungul anilor: Energoice, Quartz Matrix, Global Security Sistem, UTI Grup, Eta 2U, Neotronix și mulți alții.

 

Echipa de suport tehnic și vânzări îți stau la dispoziție cu răspunsuri și soluții la orice întrebare, contactează-ne pentru ofertă personalizată! Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...