Mixerul in biserica - o necesitate, sau nu?

Postat de admin 15.04.2021 0 Comentariu Noutăți,

Prezența lui e des asociată cu studioul de înregistrări sau DJ-ul din club. Ei bine, mixerul e foarte util și la biserica. De fapt, el e necesar oriunde trebuie să controleze foarte bine instalația de sunet, în special microfoanele.

 

Cuplate la mixer, microfoanele vor reda vocea cu o fideliate mai ridicata, deoarece prin el putem controla si regla sensibilitatea microfoanelor. Nu este nevoie de un mixer cu multe functii sofisticate, ci unul cu specificatii standard, cum sunt MQ6 si MQ12 USB de la Proel.

                 

Mixerul este grozav pentru calitatea sunetului, deoarece cu ajutorul egalizatorului detinem controlul timbrului si tonalitatii vocale. In functie de acustica bisericii, vocea se aude diferit, iar un mixer compenseaza pentru o acustica mai slaba, oferind profunzime vocala.

 

Amplificatorul este inca un echipament care nu trebuie sa lipseasca din instalatia audio a bisericii. Ce rol are un amplificator? Acela de a amplifica si echilibra sunetul, de a-i imbunatati caliatea dar si de a proteja intreg sistemul, oferind protectie la scurt-circuit si protectie la supraincarcarea liniei de difuzoare.

 

Optional, se pot alege, pentru o mai buna performanta, cateva echipamente in plus; un potentiometru, care prin treptele de atenuare are rolul de a controla volumul sunetului si putem opta pentru control separat in interior si exterior. Alt echipament optional este o sursa de muzica, sau Mp3 player, util atunci cand vrem sa difuzam diverse inregistrari audio si nu in ultimul rand un procesor Antilarser/Frequency Shifter pentru a combate neplacerile cauzate de de efectul de microfonie.

 

Ce asteptari aveti de la o instalatie de sunet? Cu ce probleme acustice va confruntati in biserica dvs.? Haideti sa le discutam si va vom oferi solutia.Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...