Trei echipamente audio noi de la Proel!

Postat de admin 31.03.2020 0 Comentariu Noutăți,AMRO recomanda!,

Avem noutati de la Proel! Dintre acestea, am selectat trei echipamente audio recomandate de specialistii nostri pentru spatiile business care necesita un ambient placut, siguranta in caz de urgente si mai multa eficienta in comunicare. Adica, trei echipamente audio care vor face diferenta in afacerea ta!

 

 

Un spatiu business elegant merita un difuzor discret si performant!

 

AIW50T este un difuzor cu montaj ingropat,  proiectat pentru sistemele de muzica ambientala si public address. AIW50T se poate instala prin incastrare in tavan fals, pe placi de ipsos sau panouri din lemn. Proiectata in conformitate cu EN 54-24: 2008, cu bloc terminal de ceramica si siguranta termica, boxa AIW50T poate fi integrata si in sisteme de avertizare vocala. Eleganta, performanta si rezistenta la incendiu, AIW50T este un model de boxa audio must have in orice sistem de sonorizare.

 

Boxa de tavan EN54-24, Proel AIW50T  56€

 

 

Libertate de miscare cu microfonul headset ”invizibil”!

 

Microfonul tip casca HCM23 este cea mai buna solutie pentru preoti, speakeri in conferinte si discursuri, spectacole de teatru, instructorii de aerobic, solisiti etc. Dimensiunea mica, aspectul neutru si greutatea redusa il recomanda ca optiunea cea mai confortabila pentru orice tip de aplicatie de muzica si vorbire, cu libertate de miscare maxima. HCM23 este atat de discret, incat este este practic invizibil.

 

Microfon headset, Proel HCM23  19€

 

 

Muta petrecerea oriunde, cu boxa ultra-portabila V8PLUS!

 

Boxa activa V8PLUS este ceea ce iti doresti pentru orice fel de sonorizari mobile. Cu o putere de 200W, doua amplificatoare si tehnologie SMPS, V8PLUS este solutia preferata a organizatorilor de evenimente, serbari si petreceri. Usor de montat si de transportat, cu manerul special destinat, aceasta boxa activa este o investitie excelenta.

 

Boxa activa biamplificata, Proel V8PLUS   203€

 

Daca ai nevoie de solutii avantajoase pentru sonorizare ambientala, comunicare clara si avertizare vocala in caz de urgente, incearca recomandarile noastre. Ne gasesti aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...