Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Unitati DI Box

Unitati DI Box

Unitati DI Box (Direct Injection Box), destinate sonorizarilor live, sau aplicatiilor in care echipamentele audio dintr-o instalatie au valori, impedanta sau conexiuni diferite.Unitatile DI Box pot fi cu unul sau mai multe canale si sunt fabricate de Proel Italia.


Produse pe pagină:
Sortare după:

D.I. Box pasiv izolat galvanic Proel DIRECT100P

DIRECT100P este o unitate D.I. Box pasiva MONO marca Proel. DIRECT100P este proiectata pentru a completa sistemele audio din aplicatii de scena, ..

219,71 Lei Fără TVA: 184,63 Lei

DI BOX activ MONO Proel DIRECT100A

DIRECT100A este o unitate DI BOX activa, MONO, proiectata pentru a completa sistemele audio din aplicatiile de scena, studiouri de inregistrare s..

305,81 Lei Fără TVA: 256,98 Lei

Unitate D.I. Box pasiva, monocanal, DB1P Proel

DB1P de la Proel este o unitate D.I. Box pasiva, monocanal, cu banda 10 - 100.000 Hz liniar, recomandata orcarui tip de sonorizare live. Unitatile D.I..

438,83 Lei Fără TVA: 368,76 Lei

Unitate DI BOX activa stereo cu 2 canale Proel DB2A

DB2A este o unitate D.I. BOX activa, stereo, recomandata orcarui tip de sonorizare live. DB2A transforma semnalul  audio din nebalansat in balans..

475,05 Lei Fără TVA: 399,20 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...