Furnizori

 

 

 

 

 

 

Proel S.p.a. produce  si distribuie sisteme audio profesionale (incinte acustice, difuzoare, proiectoare de sunet, amplificatoare, subwoofere, boxe Line Array, monitoare audio de scena microfoane profesionale), iluminat LED de scena si iluminat arhitectural (proiectoare Dj, proiectoare laser, moving head-uri, proiectoare arhitecturale), sisteme coferinta audio, public address, sisteme de evacuare vocala, accesorii audio si instrumente muzicale.

Înființată în 1991 in Italia, Proel se adreseaza industriei divertismentului si se bucura de un renume international, cu multe filiale în întreaga lume și branduri precum: Sagitter, Axiom sau Deixbell.  

 

 

 

 

 

 

IC AUDIO produce cea mai extinsa gama de difuzoare EVAC EN-54-24, difuzoare public address standard si amplificatoare PA. In peste 25 de ani, prin inovatiile sale tehnice, IC Audio a devenit un element important în dezvoltarea solutiilor de alarmare vocala si continua sa dezvolte marca ”made in Germany”, cu produse inovatoare, atat prin functionalitate cat si prin designul lor. 

 

 

 

 

 

 

Ambient System este un producator polonez specializat in solutii complexe de siguranta la incendiu: EVAC alarmare si evacuare vocala si adresare publica EN-54-16. In peste 20 de ani, portofoliul companiei a ajuns la  gama extinsa de echipamente audio: solutii mini VES, difuzoare EN-54-24, amplificatoare si Surse en-54-16.

 


Video - noutati de la producatori

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...