3 reguli pentru alegerea sistemul audio potrivit

Postat de admin 23.08.2017 0 Comentariu Idei Practice,

 

Indiferent că e vorba despre un restaurant sau o clinică medicală, proprietarii de afaceri, mici sau mari, sunt cu toții conștienți de importanța ambientului. Crearea unei atmosfere plăcute pentru clienții tăi îi poate determina pe aceștia să revină, însă alegerea echipamentelor potrivite poate fi mai dificil uneori. Iată câteva puncte importante, legate de alegerea echipamentelor audio de care proprietarii de afaceri trebuie să țină cont la deschiderea sau re-amenejarea unei locații de business.

 

1. Clarificarea nevoilor, în funcție de locație și domeniu de activitate

 

Dacă vorbim despre sonorizare sau sistem audio, ne putem referi la multe produse, destinate multor situatii diferite. Prin urmare, înainte de a lua o diecizie de a cumpăra anumite echipamente audio, trebuie să analizăm nevoile și particularitățile locației noastre și să ne adresăm câteva întrebări care ne vor ghida spre decizia corectă:

 

Care este profilul afacerii și cui se adresează?

Care sunt dimensiunile și dotările locației?

Care este bugetul disponibil pentru sistemul de sonorizare?

Care este scopul unei noi instalații de sonorizare? De a atrage noi clienți, de a îmbunătăți experiența clienților deja existenți sau crearea condițiilor pentru sporirea eficienței angajaților?

 

Răspunsurile la aceste întrebări vor influența alegerea sistemului de sonorizare. Din fericire, sunt și sisteme de sonorizare ambientală alcătuite pentru anumite destinații, care se pot adapta cu ușurință multor tipuri de locații, în special dacă solicităm și sfatul unui specialist în domeniu. În general, se recomandă folosirea unui sistem de sonorizare ambientală compatibil cu profiul locației și cu dimensiunile sau dotările acesteia; un sistem audio care să transmită clar și la volum corespunzător mesajul dorit, fie că e vorba de muzică, sau de anunțuri.

 

 

 

 

2. Conectarea echipamentelor corespunzătoare

 

Una din greșelile comune făcute de multe firme la procurarea unui sistem de sonorizare ambientală este alegerea unor componente care au fiecare destinații diferite; de obicei aceasta se întâmplă din motive de preț - fie nu se pot achiziționa toate echipamentele în același timp, fie se caută în mai multe magazine aparatura cu prețul cel mai redus. Din această greșeală rezultă un sistem audio improvizat, cu componente care nu corespund locației sau nu se potrivesc între ele; acest rezultat duce mai departe la alte complicații și investiții ulterioare pentru remedierea instalației de sonorizare problematice. O soluție ar fi consultarea unui specialist avizat care poate duce la evitarea costurilor inutile și problemelor de funcționare a sistemului audio.

Există sisteme audio complete, cu destinații precise, gata asamblate și pregătite pentru folosire, cum ar fi de exemplu Instalatie Sonorizare - Sistem complet, FREEPACK 812, ProelInstalatie Sonorizare Cabinet Stomatologic, sau Instalatie Audio Spatii Comerciale Mici. Aceste tipuri de sisteme audio pregătite pentru locații specifice vor scuti cumpărătorii de probleme complicate de ordin tehnic și de bătăile de cap ce însoțesc alegerea echipamentelor potivite, activitate care este foarte complexă și nu poate fi tratată cu ușurință.

 

3. Descoperirea numeroaselor posibilități

 

Chiar dacă sistemul audio este instalat și funcțional, nu înseamnă că munca s-a terminat. O altă mare greșeală des întâlnită este abandonarea sistemului de sonorizare într-un colț al încăperii și nefolosirea lui la potențial maxim. Un sistem audio performant este mult mai mult decât un radio sau televizor și poate oferi o multitudine de funcții care pot fi personalizate; acestea trebuie exploatate, dacă dorim să îi impresionăm pe cei care sosesc în locația noastră și să le oferim o experiență memorabilă.

 

Spre exemplu, într-un centru comercial, sistemul audio poate fi setat să difuzeze muzica într-un ritm mai lent, la un volum mediu, însă înainte de închidere, setările sistemului pot face muzica să se deruleze în ritm mai rapid, pentru a determina clienții să se grăbească spre ieșire; putem insera și mesaje înregistrate în acest scenariu, care să varieze de la un moment al zilei la altul.

 

Sigur că nu toată lumea poate deveni expert în domeniu audio, nici timpul nu permite aprofundarea unor chestiuni care necesită mult studiu. Pentru rezolvarea acestor probleme suntem noi aici, specialiștii de la Amro Electronic Grup. Dacă sunteți pregătiți să faceți un upgrade la sistemul de sonorizare ambientală, contactați-ne! Veți face primul pas către îmbunătățirea atmosferei afacerii dumneavoastră!

 

Sonorizare ambientală pentru concerte de la Amro Electronic Grup!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...