AMRO aduce clienții la terasa ta

Postat de admin 08.05.2018 0 Comentariu Idei Practice,

De ce să nu faci diferența la terasa ta, cu un ambient plăcut, care îi îndeamnă pe oameni să uite de orice și să se bucure de câteva ore liniștite și relaxante? O sonorizare ambientală reușită trebuie să încarce bateriile, nu să obosească. Cum poți obține acest plus de confort pentru clientul tău? Iată câteva idei și sfaturi utile și ușor de aplicat, de la specialiștii Amro Electronic Grup:

 

  •  Folosește difuzoare de putere mai mică, dar in număr mai mare
  •  Alege-le în funcție de mărimea și nevoile spațiului ce urmează a fi sonorizat
  •  Difuzoarele se vor amplasa astfel încât distribuția sunetului să fie uniformă
  •  Folosește doar echipamente pe linie de 100V pentru economie de cablu și o instalare simplă și rapidă
  •  Dacă sursa de muzică este PC-ul, este necesară o interfață USB, care transformă semnalul la parametrii necesari amplificatorului
  • Este recomandat ca volumul audio să fie la un nivel mediu.

 

Deși fiecare terasă are nevoi diferite, Amro Electronic a alcătuit un sistem audio standard pentru terasă, care poate fi folosit în majoritatea spațiilor cu caracteristici obișnuite.

 

Sistemul de sunet este compus din echipamente audio profesionale special create pentru sonorizarea teraselor cu dimensiuni de cca. 80 - 100 mp:

  • Amplificator de putere 120 W RMS / 100 V
  • Proiectoare de sunet cu carcasă ABS, 30 W / 100 V
  • Sursă pentru difuzare muzică - CD player , MP3 și intrare USB, SD card + Tuner AM/FM cu telecomandă.

 

Dar poate dorești ceva diferit pentru terasa ta, ceva special, care să impresionieze; în cazul acesta, specialiștii de a Amro au soluția. Pentru mai multe informații despre echipamente, prețuri și oferte personalizate, suntem aici!

 

 

    Restaurante și terase sonorizate de AMRO Electronic!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...