Alege soluții complete pentru sonorizarea restaurantelor și teraselor

Postat de admin 10.08.2017 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

Sunteți în căutarea unui sistem de sonorizare profesional pentru restaurantul dumneavoastră și nu știți ce să alegeți? Inginerii de la Amro au gandit o serie de pachete optimizate de sonorizare, gândite special pentru nevoile unui restaurant.

 

 

De ce e timpul pentru aceasta investitie

 

Un sistem sistem de sonorizare ambiental pentru restaurant:

- Distribuie un sunet uniform;

- Permite reglarea volumului pe zone cheie (interior, exterior, diverse săli);

- Imparte spatiul în zone (clienți-bucătărie) pentru o comunicare eficientă.

- Poate avea un sistem de bază de sunet/iluminat pentru evenimente (nunți sau petreceri)

 

 

VEZI PRET SISTEME PRECONFIGURATE ↓

 

Clientul nostru, Le Gourmand, din București, restaurant cu specific internațional știe cât este de important  sistemul de sonorizare. Ne-a ales să îi integrăm un sistem performant, la înălțimea evenimentelor organizate: nunți, petreceri.

 

Vezi lista completă de restaurante din portofoliul Amro

 

Restaurantele care aleg să investească mereu în experienta clientului, sunt cele care au de castigat. Amro Electronic Grup le stă la dispoziție cu o gamă largă de echipamente și oferte. Vizitați-ne!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...