Alege soluții complete pentru sonorizarea restaurantelor și teraselor

Postat de admin 10.08.2017 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

Sunteti in cautarea unui sistem de sonorizare profesional pentru restaurantul dumneavoastra si nu stiti ce sa alegeti? Inginerii de la Amro au gandit o serie de pachete optimizate de sonorizare, special pentru nevoile unui restaurant.

 

 

De ce e timpul pentru aceasta investitie?

 

Un sistem sistem de sonorizare ambientala pentru restaurant:

- Distribuie un sunet uniform;

- Permite reglarea volumului pe zone-cheie (interior, exterior, diverse sali);

- Imparte spatiul in zone (clienti-bucatarie) pentru o comunicare eficienta.

- Poate avea un sistem de baza de sunet/iluminat pentru evenimente (nunti sau petreceri)

 

 

VEZI PRET SISTEME PRECONFIGURATE ↓

 

Clientul nostru, Le Gourmand, din Bucuresti, restaurant cu specific international stie cat este de important  sistemul de sonorizare. Ne-a ales să ii integram un sistem performant, la inaltimea evenimentelor organizate: nunti, petreceri.

 

Vezi lista completa de restaurante din portofoliul Amro

 

Restaurantele care aleg sa investeasca mereu in experienta clientului, sunt cele care au de castigat. Amro Electronic Grup le sta la dispozitie cu o gama larga de echipamente si oferte. Vizitati-ne!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...