Amro Electronic Grup recomandă restaurantul Pata Negra Copas y Tapas

Postat de admin 11.08.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Restaurantul Pata Negra Copas y Tapas este un restaurant cu specific spaniol, cu un meniu foarte bogat, alcătuit în conformitate cu rețetele tradiționale iberice. Ingredientele folosite sunt aduse direct din Spania, ceea ce asigură gustul autentic al bucatelor. Pe lângă numeroasele feluri delicioase, atmosfera este și ea un factor care sporește farmecul acestui „mic colț de Spania”. Muzica atent selectată este și ea în acord cu specificul restaurantului și reprezintă acel ingredient care completează starea de bine.

 

De curând, cei de le Pata Negra au luat legătura cu specialiștii Amro Electronic Grup pentru procurarea unui sistem de sonorizare ambientală. Acest detaliu indică preocuparea constantă a personalului de la Pata Negra pentru îmbunătățirea condițiilor locului și experienței clienților. Reprezentanții restaurantului ne-au împărtășit faptul că sunt foarte mulțumiți de echipamentele achizționate și de asemenea, de disponibilitatea și promptitudinea specialiștilor de la Amro, care au oferit asistență tehnică. Noi, cei de la Amro Electronic Grup ne declarăm încântați de colaborarea cu o locație atât de specială și apreciată de bucureșteni (și nu numai) și suntem convinși că ambientul unic din acest loc va fi mereu la mare căutare.

 

 

 

Pentru cei care se întreabă care ar fi beneficiile dotării restaurantului cu o instalație de sonorizare, le putem răspunde din experiența noastră, că o masă delicioasă nu reprezintă o experiență completă fără atmosfera corespunzătoare. Muzica ambientală oferă oamenilor acea stare de bine, de comfort, de familiaritate, însă numai atunci când este difuzată corect, în fundal și la valori egale peste tot. Ne bucurăm să vă informăm de faptul că clienții Amro Grup beneficiază de îndrumare în legătură cu alegerea, instalarea și înteținerea echipamentelor de sonorizare ambientală. În funcție de spațiu și dotări, specialiștii noștri vor găsi soluția ideală pentru locația dumneavoastră, ceea ce va duce inevitabil la succesul afacerii.

 

Noi vă putem recomanda sistemul de sonorizare ambientală pentru resturant cu terasă, compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevăzut cu atenuatoare de volum iar utilizarea lui este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate.               

     

În ceea ce privește mâncarea spaniolă însă, îi invităm pe cei de la Pata Negra să vă recomande meniul care vă va purta într-o călătorie de neuitat, în inima Spaniei!

 

 Urmăriți și alte proiecte finalizate de Amro Electronic Grup!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...