Amro Electronic Grup și ciocolata belgiană de la Leonidas

Postat de admin 19.09.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

La ciocolateria Leonidas găsim celebra și delicioasa cicolată belgiană, preparată conform unei tradiții cu vechime de 100 de ani. Praline, tablete, drajeuri sau trufe, toate conțin 100% unt de cacao și au gustul și calitatea unică a ciocolatei belgiene, renumită și  apreciată în întreaga lume. Bomboanele de ciocolată frumos ambalate, în cutii elegante, sunt o idee excelentă de cadou, pentru o persoană deosebită. Sortimente sunt numeroase, așa că avem de unde alege, mai ales că există și un magazine online unde sunt prezentate toate produsele.

 

 

 

 

Dacă ne îndulcim cu ciocolată, ne putem delecta și cu o muzică bună, pe măsura trufelor belgiene –  muzică de la Amro Electronic Grup, furnizorul sistemului de sonorizare ambientală existent la Leonidas. Magazinele care investesc într-un sistem de sonorizare ambientală, sau în orice aduce un plus de farmec locației respective, dovedesc grija pentru confortul cleinților, căutând mereu să îmbunătățescă experiența acestora. Atmosfera plăcută este o modalitate accesbilă de a atrage clienții și a-i determina să revină.

 

 

 

 

Pentru un magazin de cca. 40 - 50 mp, Amro Electronic Grup recomandă un kit audio compact, pentru sonorizare ambientală și anunțuri. Sistemul de sunet este compus din trei boxe de tavan și un mixer cu amplificator, cu opțiunea de a adăuga și un microfon pentru anunțuri, dacă este cazul.

 

Avantajele uni astfel de sistem de sonorizare pentru magazin: mediu plăcut pentru clienții dumneavoastră prin muzica ambientală difuzată, anunțarea promoțiilor existente, asigurarea unei mai bune comunicări între personalul magazinului.

 

     Pentru mai multe detalii, suntem aici!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...