Amro Electronic aduce atmosfera în Grădina Valorilor Românești

Postat de admin 12.04.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Un proiect foarte interesant la care a participat Amro Electronic Grup este amenajarea unei instalații de sonorizare ambientală, într-un loc special din Parcul Tineretului. Este vorba despre Grădina Valorilor Românești – un proiect cultural și educațional implementat de  Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 

Pe lângă promovarea valorilor autohtone, Grădina Valorilor Românești are ca scop organizarea unui spațiu în care se desfășoară activități culturale și educative, printre cele 76 de busturi din bronz ale unora dintre cele mai importante personalități ale României.

 

Activitățile desfășurate în parc includ:

  1. cursuri de limba engleză, pictură și istoria artei, artă fotografică;
  2. cursuri de dezvoltare personală;
  3. ateliere handmade de quilling și origami;
  4. spectacole de teatru de păpuși, concursuri și face-painting.

 

 

 

Amro Electronic a asigurat ambientul în care se vor desfășura aceste activități, prin furnizarea unui sistem de sonorizare ambientală performant, compus din echipamente audio, mărcile Proel și Music & Lights, Italia. Și pentru că vorbim despre o grădină, boxele pe care le-au ales specialiștii de la Amro au fost cele din gama de difuzoare audio cu montaj îngropat, pentru grădină, mărcile Proel și Music & Lights. Acest tip de boxe sunt ideale pentru spațiile din exterior cu vegetație, deoarece sunt discrete ca și design, se confundă cu peisajul și sunt foarte rezistente la intemperii.

 

Vă recomandăm, deci, o plimbare în weekend cu cei mici, în Parcul Tineretului, și de ce nu, un curs de origami!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...