Amro Grup sonorizează Gara de Nord

Postat de admin 19.02.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Cel mai recent proiect de mare amploare pentru Amro Electronic Grup a fost sonorizarea Gării de Nord din Capitală. Mai precis, o echipare completă a întregului spațiu pe care se întinde Gara de Nord, cu difuzoare de interior și mai ales de exterior  (hornuri) pentru sonorizare ambientală și difuzare de anunțuri.

 

Cine nu își amintește melodia de anunțare a următorului tren, de pe peronul gării? Acum, după această etapă de dezvoltare a resurselor cu care funcționează Gara de Nord, anunțurile legate de orarul trenurilor, sau alte informații de interes pentru călători, vor fi difuzate în mod impecabil prin echipamentele audio marca Proel Italia.

 

 

Un nou sistem de anunturi vocale in Gara de Nord, Bucuresti

 

 

 

 

 

 

Difuzoarele integrate la Gara de Nord sunt prevăzute cu rezistență ridicată la intemperii, au o structură robustă, din metal sau ABS, care garantează durabilitate îndelungată, chiar și în cele mai vitrege condiții meteo. Construcția lor oferă siguranța unui sunet stabil și puternic, mereu.

 

Sunet clar, la preț avantajos! Acesta a fost obiectivul nostru și în celelalte proiecte similare, desfășurate cu succes de-a lungul celor 17 ani de sonorizări profesionale:

 

Gara din Giurgiu

Gara din Slobozia

Gara din Brăila

Gara din Vaslui

Gara Feroviară din Oradea

Stația CFR din Piatra - Neamț

Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța

 

 

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre echipamentele audio profesionale integrate la Gara de Nord din București sau sunteți în căutare de soluții audio avantajoase, vă așteptăm să povestim despre proiectul dumneavoastră și despre cum putem găsi cele mai bune soluții. Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...