Amro în 2018 - o retrospectivă, ep. 2

Postat de admin 14.01.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

În retrospectiva anului 2018 am amintit într-un prim episod de succesul proiectelor cu care am încheiat anul precedent; continuând vizita printre activitățile din 2018, ne amintim de cele mai semnificative proiecte de la finalul toamnei trecute:

 

  • Sonorizarea bisericii Sf. Daniel din București cu echipamente audio profesionale marca Proel Italia

Pentru această biserică, specialiștii de la Amro Grup au gândit o instalație de sonorizare cu boxe, amplificator și microfoane pentru slujbele zilnice și cele de sărbători. Scopul acestui sistem este difuzarea sunetului în mod clar, controlat, fără distorsiuni sau întreruperi. Iată încă o pagină importantă în capitolul Sonorizări de biserici și mănăstiri marca Amro!

 

 

 

 

  • Echiparea unor noi localități cu sisteme de alarmare civilă profesionale

Toamna lui 2018 a fost o perioadă în care multe primării au achiziționat sisteme de alarmare civilă, pentru a fi în conformitate cu prevederile IGSU și a asigura siguranța cetățenilor din localități și comune. Iată câteva dintre cele mai recente primării echipate de Amro Electronic cu sisteme performante de avertizare civilă:

  • Primăria Slobozia, jud. Ialomița
  • Primăria comunei Bogata, jud. Mureș
  • Primăria comunei Vlad Țepeș, jud. Călărași
  • Primăria comunei Țigănași, jud. Iași

Sistemele de alarmare civilă oferite de Amro Grup îndeplinesc cerințele IGSU, normele de calitate și au un preț excelent; de aceea sunt prezente în majoritatea localităților de pe întreg teritoriul României.

 

  • Amro Grup furnizează instalația de sonorizare ambientală cunoscutului atelier de modă, Cristallini, din București

Muzica ambientală care te învăluie în modul cel mai plăcut când intri la Cristallini este de la Amro Electronic Grup și este sub forma unei instalații audio perfomantă și discretă.

Designul echipamentelor audio marca Proel, alese pentru acest spațiu, este unul bine gândit, oferind minimalism, discreție și eficiență. Boxele se integrează perfect într-un spațiu elegant, fără a fi vizibile, ci doar ”simțite”, prin ambientul plăcut pe care îl oferă.

 

Sistemele de sonorizare ambientală și public address din magazine și centre comerciale au un rol extrem de important în comportamentul clienților, de aceea contează să fie cât mai performante, pentru a oferi o stare de bine.

Acestea sunt trei dintre cele mai interesante proiecte finalizate de Amro Grup în perioada octombrie – noiembrie 2018. În episoadele următoare vom aminti și alți clienți mulțumiți care au ales echipamentele audio sau de iluminat de la Amro!

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...