Amro în 2018 - o retrospectivă, ep. 3

Postat de admin 22.01.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

În cea de-a treia parte a seriei de retrospective ale anului trecut, amintim trei proiecte diferite între ele, pentru care am furnizat soluțiile cele mai bune.

 

Muzeul de Artă Recentă, sonorizat de Amro!

Unul din proiectele cu totul speciale a fost proiectarea unei instalații de sunet pentru Muzeul de Artă Recentă; aici speciaiștii Amro au integrat mai multe echipamente audio profesionale, destinate sonorizărilor de putere, mărcile Proel și Axiom Pro Audio (Italia): boxe active, subwoofer, monitoare de scenă, mixere digitale și microfoane de mână.

Conform programului pe care și l-a propus, Muzeul de Artă Recentă va organiza numeroase evenimente care au rolul de a promova valorile artistice contemporane, iar o instalație de sonorizare care să susțină muzica experimentală și o difuzeze corect, este esențială. Soluția de la Amro Grup s-a dovedit a fii exact ceea ce trebuie!

 

 

Sonorizarea bisericii Răzoare din București

La binecunoscuta biserică Răzoare din zona Cotroceni, Amro a furnizat o instalație de sonorizare cu echipamente audio profesionale marca Proel, cu boxe pentru interior și exterior, amplificator și microfoane pentru preoți. Acest caz este unul în care au fost necesare un număr specific de echipamente, amplasate în spațiile cu formă și configurație aparte, pentru a obține un sunet clar și stabil. Verdictul pentru instalația audio de la Amro? Punct ochit, punct lovit!

 

Sonorizare si public address la Rompetrol

Stațiile Rompetrol din țară sunt acum echipate cu sisteme de sonorizare ambientală și public address, în urma unui proiect în care Amro Electronic Grup a lucrat în parteneriat cu Global Security System. Instalațiile de sonorizare și public adddress existente acum în cele 60 de stații Rompetrol din România, sunt formate din echipamente audio profesionale marca Proel Italia: difuzoare pentru tavan fals, amplifcatoare de putere, baze microfonice cu buton de apel, difuzoare de exterior. Iată încă un proiect de succes din 2018!

 

Sonorizare de putere, sonorizare ambientală și public address și sonorizare pentru biserică – echipamentele audio de la Amro Grup sunt recomandate de clienții business de prestigiu! Suntem aici, cu soluțiile audio de care ai nevoie!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...