Amro în vizită la Mănăstirea Pasărea

Postat de admin 14.09.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Mănăstirea Pasărea este un important monument istoric al României, ridicat în prima jumătate a secolul al XIX-lea; datorită semnificației istorice și artistice, mănăstirea are valoare de patrimoniu, atât din perspectiva clădirii, cât și din cea a colecției de artă religioasă veche pe care o deține: cărți, textile, icoane și obiecte din ceramică.

 

Situată la circa 30 km de București, în Comuna Brănești, pe malul lacului Pustnicu, Mănăstirea Pasărea are în apropiere și un cimitir cu o mică biserică în interior. Aici este înmormântat sculptorul român Gheorghe Anghel (1904 -1966), care și-a petrecut ultimii ani din viață la această mănăstire, unde a lăsat și câteva dintre sculpturile sale.

 

În afara calității de monument istoric, mănăstirea are și o dimensiune funcțională; în interiorul ei există un mic atelier în care se confecționează veșminte preoțești și alte diverse obiecte bisericești. După Revoluția din '89, mănăstirea a deschis și un centru în care au fost primite spre îngrijire persoane vârstince; acest centru este activ și în prezent.

 

 

 

 

Dacă cercetăm pagina de internet a mănăstirii, aflăm că primele cronici despre istoricul acestui loc au fost publicate începând cu anul 1926, la inițiativa cunoscutului scriitor român, Damian Stănoiu (1893 - 956 ); la vremea respectivă, acesta a fost primul care a studiat documentele existente în arhiva mănăstirii.

 

Pe scurt, Mănăstirea Pasărea este un loc special, încărcat cu istorie și spiritualitate; un loc ce merită vizitat!

 

Și Amro Electronic Grup a călcat pragul acestei mănăstiri, cu ocazia unor lucrări de renovare mai ample, în cadrul cărora s-au instalat și echipamente de sonorizare profesionale, pentru o mai bună difuzare a slujbelor.

 

Atât în interior cât și în exterior, enoriașii sunt adunați în număr mare, în special în timpul marilor sărbători; de aceea este foarte important ca mesajul să ajungă în mod clar, la toți participanții.

 

Sonorizarea unei biserici poate fi uneori foarte dificilă, în special când e vorba de un lăcaș de cult cu vechime de secole, unde dotările sau infrastructura pot îngreuna montarea unei instalații de sunet. Cu o experiență de peste 16 ani în sonorizarea bisericilor, Amro Electronic Grup oferă și echipamentele corespunzătoare, dar și asistență de specialitate. Pentru mai multe informații, suntem aici!

 

 

Vă invităm să urmăriți și alte lăcașuri de cult sonorizate de Amro Electronic Grup!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...