Back to school – sistemul de examinare pentru școli și universități

Postat de admin 28.08.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],AMRO recomanda!,

Se apropie deschiderea unui nou an școlar/ universitar și ne-am gândit că ar fi o ocazie excelentă de a propune noi metode și unelte pentru lucrul cu elevii și studenții. Adică să întâmpinăm noul an școlar cu noutăți!

 

Ce recomandă Amro?

Activitatea de examinare și evaluare a studenților poate fi realizată într-un mod mult mai ușor, mai practic, rapid și foarte eficient. Cum? Prin sistemul de examinare interactivă de la Amro, prin care se poate evalua o clasă întreagă, în timp real. Sistemul este alcătuit din telecomenzi, un soft pentru instalare, care prelucrează datele centralizate și o antenă mobilă USB, pentru conexiunea la PC.

 

Numărul telecomenzilor dintr-un sistem este ales în funcție de numărul utilizatorilor care răspund la întrebările examenului; antena cu conexiune USB receptează datele transmise de utilizator prin telecomandă și le trimite PC-ului pentru a fi înregistrate. De aici, softul prelucrează datele și oferă rezultatul examinării, centralizat. Simplu, eficient și fără eroare. 

 

Cum funcționează examinarea cu acest sistem?

Elevii/studenții primesc un set de întrebări cu variante de răspuns (test grilă), afișate în fața clasei pe un ecran conectat la PC; elevii vor alege unul din răspunsuri prin telecomenzile din dotare, înregistrate în sistem cu numere individuale. După ce se vor parcurge toate întrebările, răspunsurile fiecărui participant vor fi centralizate în PC prin intermediul softului de examinare și astfel se va știi exact ce a răspuns fiecare. În funcție de răspunsurile oferite, elevii vor fi notați, la fel ca întotdeauna.

 

Sistemul de examinare este extrem de versatil și poate fi folosit și în ședințele profesorilor, sau ședințe cu părinții,bocazii în care este necesar să se obțină păreri,feedeback-uri, să se efectueze sondaje de opinie etc.

 

Echipamente necesare:

  1. Telecomenzi de răspuns, pentru elevi/studenți
  2. PC cu PowerPoint instalat
  3. Antenă pentru transmiterea răspunsurilor la PC

Pentru mai multe detalii legate de posibilitățile folosirii sistemului de examinare interactivă sau prețuri, ne găsiți aici!

 

Urmăriți video de prezentare!

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...