Boxele de la IC Audio sonorizează Fraport Arena

Postat de admin 04.10.2019 0 Comentariu Worldwide [Proiecte fara frontiere],

Fraport Arena, o sală imensă de spectacole din Frankfurt, oferă organizatorilor de evenimente un spațiu extrem de flexibil pentru activitati de amploare, din fiecare varietate. În prezent, arena oferă locuri pentru 5.002 persoane și posibilitatea de extindere cu încă 1.200 de persoane în centrul arenei. Un lucru este clar – spectatorii au o vizionarea optimă garantată de pe fiecare scaun!

 

   

Difuzor de tavan, certificat EN54-24, DL-E06-130T-EN54, IC Audio, 41

 

Arena se întinde pe un etaj și poate fi împărțită în trei zone mai mici prin intermediul a doi pereți despărțitori mari. De asemenea, locul dispune de o zonă VIP de 435 de metri pătrați, un centru de presă, cabine de producție și radiodifuziune și un centru de întâlnire.

 

Sonorizarea acestei spectaculoase arene a fost realizată cu difuzoare de tavan fals certificate EN-54 de la IC Audio. Boxele de tavan IC Audio oferă rezistență în caz de incendiu sau alte urgențe, deoarece au o structură foarte rezistentă și, în general, sunt prevăzute și cu indice de protecție la umezeală.

 

Motivul pentru care sunt recomandate astfel boxele marca IC Audio cu certificat EN-54 în spații mari și aglomerate precum o arenă sportivă sau de spectacole, este siguranța oamenilor din acea încăpere.

 

 

Pe lângă factorul de calitate acustică bună, boxele de la IC Audio sunt alegerea cea mai potrivită pentru desfășurarea unui eveniment în condiții de securitate ridicată. În momentul în care apare o situație de urgență și se impune evacuarea persoanelor din sală, aceste boxe vor difuza mesajul de alarmare vocală și îndrumare chiar și în caz de incendiu, datorită construcției rezistente.

 

Pe scurt, încă un mare proiect finalizat cu succes pentru cei de la IC Audio!

 

Pentru business-urile din România, boxele EVAC de la IC Audio se găsesc la Amro Electronic Grup și sunt o soluție de încredere pentru sonorizări ambientale cu plus de siguranță; soluții integrate în numeroase instituții și companii din România: Biblioteca Națională a României, Stadionul Clinceni, Enel – vezi mai multe!

 

Ai un proiect de sonorizare pentru afacerea ta? Află cât ar costa un sistem cu boxe IC Audio,cere-ne o ofertă personalizată, suntem aici!

 

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...