De ce este importantă imaginea afacerii tale?

Postat de admin 19.02.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

 

De ce contează atât de mult aspectul unei afaceri? În principal, are legătură cu natura umană;  indiferent în ce locație intrăm (restaurant, cafenea, magazin, cabinet medical, bibliotecă, bancă etc),  dorim să ne simțim bine, fie pentru 5 minute, fie pentru o oră. Orice om va reveni în locul în care s-a simțit bine, unde a văzut sau auzit ceva frumos, unde a fost tratat cu amabilitate sau unde pur și simplu toate sunt așa cum trebuie să fie.

 

Dacă ne gândim că nu este foarte important să investim prea mult în aspectul sau dotările locației noastre, se va dovedi în timp că este o concepție greșită. Oamenii care ne calcă pragul vor observa neajunsurile și vor ține cont de ele când vor fi în situația de a ne vizita din nou. Data următoare ne vor ocoli și vor alege alt loc în care aspectul și dotările sunt gândite mai pe îndelete și alese cu grijă, din respect pentru client.

 

 

 

O altă concepție greșită este aceea că pentru o ambianță plăcută sunt necesare investiții mari. În cele mai dese cazuri, nu vorbim de opulență, ci de decență, iar decența nu costă mult. Niciodată nu va fi profitabil să sacrificăm imaginea afacerii în care ne punem atâtea speranțe, pentru o sumă modică. Sau să stricăm imaginea unei companii care se bucură de succes, prin alegeri nepotrivite din dorința de a economisi. Singura economie va fi la numărul clienților, din păcate.

 

Prin urmare, nu este oare mai profitabil să investim atât cât ne dorim să câștigăm? Dacă investim puțin, câștigăm puțin, iar dacă investim atât cât este necesar, nu mai mult, vom câștiga pe termen lung, clienți mulțumiți și fideli.

 

Alege drumul afacerilor de succes și Amro Electronic îți este alături cu soluții audio complete, performante și la prețuri care te vor surpinde plăcut! Noi știm secretul succesului și dorim să îl împărtășim cu tine. Suntem aici!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...