De ce este nevoie de muzică ambientală în restaurant?

Postat de admin 13.06.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Muzica, prin diferitele sale genuri, poate reflecta o stare sau o idee, cu care oamenii se identifică. Muzica este strâns legată de imagine, deoarece reflectă ceea ce dorim să proiectăm înspre lumea din exterior și poate, așadar, să facă parte dintr-un brand, alături de celelalte elemente.

Dacă un restaurant dorește un anumit specific și caută să afișeze o imagine bine definită, muzica reprezintă o mare parte din acest pachet, iar dacă muzica difuzată corespunde cu tipul de clientelă căreia se adresează restaurantul, succesul este garantat.

 

 

 

 
Muzica potrivită are puterea de a invita oamenii în restaurant; aceștia vor intra știind că au găsit un mediu care corespunde cu gusturile lor, care le va crea o stare de bine, de relaxare. De asemenea, oamenii vor să fie văzuți intrând într-o locație a cărei imagine este similară cu imaginea proprie, sau cu idealurile lor, deoarece caștigă așa-numitul ”capital de imagine”. Adică sunt văzuți de către ceilalți așa cum își doresc să fie văzuți și percepuți în societate.

 

Prin urmare, pe lângă decor, muzica este o piesă de neînlocuit în ambientul restaurantului și poate asigura prezența constantă a clienților, dacă este difuzată corect, plăcut și nu agresiv. Aici intervine și calitatea echipamentelor audio din instalația de sonorizare ambientală. Sfatul specialșitilor din domeniu este să investim o dată în echipamente de sonorizare de calitate superioară, fabricate de mărci cu prestigiu, decât să investim de multe ori în produse proiectate să ”cedeze” rapid, ca să le înlocuim în continuu.

 

 

 

Dilema proprietarilor de restaurante este legată de costul unei instalații de sonorizare:

  1.  Merită sau nu să investesc în aparatură foarte scumpă?
  2. Contează atât de mult sonorizarea?

Proprietarii restaurantelor pe care le-am echipat ne-au spus că sonorizarea este, într-adevăr, foarte importantă. Însă nu este necesar să investim sume enorme în sisteme audio, în condițiile în care există alternative foarte avantajoase. La Amro Electronic, tehnicienii au gândit pachete de sonorizare care sunt menite să rezolve chiar această dilemă cost-calitate pentru managerii de restaurante, cafenele și terase.

 

Pachetele speciale cu sisteme complete de sonorizare sunt alcătuite din echipamente audio profesionale cu renume în Europa, cum este Proel sau IC Audio, însă la prețuri extrem de rezonabile. De ce? Pentru că este posibil, pentru că așa au fost proiectate de fabricanți – să ofere performanță ridicată, la prețuri pentru absolut toate bugetele.

Găsiți aici sistemul audio pe care îl căutați!

 

 

Clienți mulțumiți - restaurante sonorizate de Amro Electronic

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...