De ce să alegem iluminatul arhitectural cu LED?

Postat de admin 13.10.2017 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Iluminatul arhitectural cu LED este deja foarte răspândit și este firesc să fie așa, deoarece LED-urile, spre deosebire de sursele de iluminat tradiționale, au foarte multe avantaje. Iată câteva dintre acestea:

 

Eficientizarea consumului energetic

Luminile LED folosesc cu aproximativ 50% mai puțină electricitate decât becurile obișnuite, rezultând în costuri reduse la iluminat, ceea ce este foarte important, mai ales în cazul magazinelor și mall-urilor în care lumina funcționează pe perioade mari de timp.

 

 LED-urile au o viață mai lungă

Spre deosebire de becurile incandescente, LED-urile nu ”se ard”, nu se opresc din funcțonare brusc, ci doar își reduc intensitatea treptat, de-a lungul timpului. Luminile LED de calitate superioară au o viață mult mai lungă, între 30.000 și 50.000 de ore, sau chiar mai mult, în funcție de calitatea fiecărei lămpi.

 

Rezistența

Fiind fără filament sau glob de sticlă, luminile cu LED sunt mult mai rezistente la spargere și în general nu au nicio problemă în cazul vibrațiilor sau altor tipuri de impact. În cazul LED-urilor, de obicei nu se folosește sticla, acestea fiind montate în carcase de metal (aluminiu turnat sub presiune), sau ABS, ceea ce garantează o siguranță în plus în privința deteriorării lor.

 

 Lumină instantă

Majoritatea corpurilor de iluminat tradiționale nu oferă lumină intensă instant, ci de obicei creșterea intensității luminoase se petrece în cateva minute de la pornire. Luminile cu LED în schimb, oferă de la bun început o luminozitate de 100%, funcționând la capacitate maximă de la pornire, fără nicio întârziere.        

 

 

Iluminat arhitectural pentru interior intr-o sala de teatru, cu proiectoare de la Proel Italia

 

 

Iluminatul ambiental cu LED se găsește sub forma unor proiectoare arhitecturale care, montate pe fațada clădirilor, aduc un plus de farmec, pe lângă scopul practic al instalării lor. Clădirile istorice pot beneficia în mod deosebit de lumina dirijată pe care o oferă aceste corpuri cu LED, punând in valoare frumusețea ornamentelor care decorează fațada acestor monumente.                                                                             

Amro Electronic Grup importă și distribuie corpuri de iluminat arhitectural, având în portofoliul său mărci italienești care au făcut performanță în acest domeniu, cum ar fi Proel Sagitter sau Music & Ligts. Aici veți găsi unele dintre cele mai performante, inovatoare și solicitate modele de proiectoare cu LED, pentru iluminat arhitectural, cum ar fi:  IPLEDMCBAR24WW, IPLEDBAR9 sau IPLEDBAR18.

 

Descoperiți-le pe acestea și multe altele, aici!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...