De ce să alegi sistemul Live Tour Guide?

Postat de admin 20.03.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

În aplicațiile din turism, sistemul Live Tour Guide reprezintă o unealtă de adresare clară către un număr mare de oameni, care pot fi la distanțe diferite de ghid, având totodată libertate de mișcare în orice punct al obiectivului de vizitat, fără a compromite calitatea sunetului recepționat.

 

 

 

 

Sistemul Live Tour Guide ste compus dintr-un emițător, 11 receptoare și o valiză tip stație de încărcare pentru toate cele 12 aparate. Scopul sistemului Live Tour Guide este să asigure transmiterea eficientă a explicațiilor ghidului, prin emițător,  către membrii grupului de vizitatori echipați cu receptoarele cu căști.

 

În fabrici, fiind un mediu zgomotos, este esențial să ne asigurăm că în timpul delegațiilor și vizitelor oficiale, comunicarea este impecabilă. Sistemul Live Tour Guide reprezintă un mod elegant și practic de a comunica eficient, fără erori sau eforturi de a vorbi foarte tare.

 

 

PACHETUL INCLUDE:

 1 x emițător cu microfon   

 11 x receptoare cu căști

 1 x valiză de încărcare și transport pentru cele 12 aparate

 

În orice tip de business, comunicarea eficientă este cheia succesului, de aceea sistemul Live Tour Guide este o investiție care îți va aduce câștig în continuu! Pentru mai multe informații despre aparatele tour guide, te așteptăm aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...