Despre iluminatul hotelului Carol Parc

Postat de admin 03.10.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,Noutăți,

Unul din cele mai recente proiecte finalizate este pe cât de complex, pe atât de special. Hotelul de 5 stele din inima Bucureștiului, Carol Parc a fost echipat de Amro Grup cu o instalație de lumini arhitecturale și ambientale care scot în evidență superbele detalii arhitecturale ale hotelului.

 

Instalația cuprinde atât lumina albă, cât și lumini colorate, care învăluie clădirea într-o atmosferă caldă, primitoare. Specialiștii de la Amro au selectat peste 50 de echipamente de lumini arhitecturale cu LED, spoturi, proiectoare și lumini de pavaj de la Proel Sagitter și Music&Lights, producători cu renume, care au furnizat echipamente de iluminat pentru evenimente și locații de prestigiu din întreaga lume.

 

 

 

Hotelul are o poveste care a început în 2007, însa clădirea (fostul Palat Suter) în care este amenajat are o istorie mult mai lungă, care începe în 1902, când Bucureștiul din timpul Regelui Carol I era presărat cu superbe clădiri în stil brâncovenesc, impunătoare și extrem de elegante. Așa este și hotelul Carol Parc, foarte elegant, cu decorațiuni în stil brâncovenesc, care sunt evidențiate de iluminatul arhitectural de pe fațadă.

 

Această bijuterie arhitecturală a Bucureștiului, situată lângă Parcul Carol, strălucește acum într-o lumină nouă, de la Amro! Priveliștea de pe dealul Filaret, unde este situat Carol Parc Hotel este magnifică, cuprinde întregul centru al orașului. Privind înapoi, însă, spre hotelul Carol Parc, suntem întâmpinați de luminile calde și primitoare care ne dezvăluie mici detalii de arhitectură și design ale unei epoci de poveste.

 

În prezent Carol Parc Hotel este la înălțimea hotelurilor de 5 stele europene, cu oaspeți celebrii precum Beyonce sau Enrique Iglesias. Noi, cei de la Amro, suntem încântați sa colaborăm cu clienți care se bucură de o astfel de apreciere și recunoaștere pentru servicile pe care le oferă. Am dovedit, încă o dată, că nicio provocare nu este imposibil de cucerit în ceea ce privește un iluminat profesional. Mulțumim Carol Parc Hotel pentru că ne-ați ales!

 

Pentru cei care doresc o instalație de lumini cu adevarăt profesională, la preț bun, cu proiectare din partea specialiștilor noștri, suntem alegerea potrivită. Contactați-ne, aici!

 

Sursă: Wikipedia

 

 

Vezi video de prezentare a luminior led Sagitter!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...