Despre sonorizarea Bisericii Răzoare

Postat de admin 12.09.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

De curând, Amro Grup a adăgat pe lista de proiecte finalizate sonorizarea completă a bisercii bucureștene Răzoare. Pentru acest proiect foarte complex, tehnicienii de la Amro au gândit o instalație de sonorizare cu echipamente audio marca Proel, cu boxe pentru interior și exterior, amplificator și microfoane pentru preoți. Datorită experienței pe care o avem cu sonorizarea a peste 200 lăcașuri de cult, am reușit să proiectăm un sistem de sonorizare pe care biserica din Răzoare se poate  baza cu încredere foarte mulți ani de acum înainte.

 

Biserica Răzoare este una dintre cele mai cunoscute biserici din București, se află în zona Cotroceni și se bucură de o activitate îndelungată, neîntreruptă până azi. Construirea bisericii de la Răzoare a început în anul 1930, cu sfințire după 9 ani. De curând a trecut printr-un amplu proces de restaurare, care azi este completat de o sonorizare performantă și rezistentă.

 

 

 

Acest caz este unul în care au fost necesare un număr specific de echipamente, amplasate în spațiile cu formă și configurație aparte, pentru a obține un sunet clar și stabil. Aceste detalii se stabilesc în funcție de specificațiile unice ale locului, însă sunt numeroase cazuri în care forma bisericii este foarte apropiată de un standard și atunci se pot recomanda pachete predefinite de sonorizare, cu toate echipamentele audio necesare unei biserici, incluse.

 

Și pentru aceste cazuri, specialiștii de la Amro au pregătit soluții ușor de aplicat, pentru cazuri diverse de sonorizare ale unei biserici sau mănăstiri. Și alegerea unui astfel de pachet, dacă este potrivit nevoilor din biserica dvs., reprezintă o soluție simplă, eficientă și deloc costisitoare.

 

Dacă biserica pe care doriți să o sonorizați are nevoie de o instalație de calitate, la preț accesibil, contactați-ne, vă garantăm soluțiile!

 

 

 

Vedeți și alte biserici și mănăstiri sonorizate de Amro Grup!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...