Iluminat arhitectural si de spectacol pentru sarbatori

Postat de admin 10.12.2019 0 Comentariu Cat Costa?,AMRO recomanda!,

Iluminatul de sarbatori pentru cladiri, sali de teatru, evenimente, concerte si petreceri este deja in pregatire dar daca sunteti ”pe ultima suta de metri” si cautati echipamentele inca potrivite, iata cateva solutii excelente!

 

Iluminatul arhitectural

Adica iluminatul cladirilor, cu proiectoare speciale cu led, alb cald, alb rece sau color. Echipamentele de lumini pentru cladiri se aleg in functie de marimea imobilului dar si de efectul pe care dorim sa il cream. Daca dorim sa iluminam unele portiuni si atat,  putem alege proiectoare cu lumina alba calda sau rece, de tip bara cu led. Acestea se instaleaza de regula intre ferestre si creaza un efect de lumina dirijata, prin care scoatem in evidenta detaliile mai deosebite.

 

Bara de iluminat arhitectural cu LED-uri IPLEDBAR9, Proel Sagitter,  434€

 

Daca dorim sa iluminam intreaga cladire, se pot alege proiectoare mai puternice, care se aseaza la baza cladirii si la niveluriele superioare, dupa caz.

Insa daca dorim sa schimbam culoarea cladirii, solutia o reprezinta proiectoarele cu led color RGB, asezate de la baza caldirii, in sus, pe nivele,  in functie de constructia cladirii.  Proiectoarele tip bara de iluminat sunt puternice, rezistente la factorii de mediu si au design minimalist si foarte discret.

Proiector arhitectural cu LED IPLED9C, 342€

 

Iluminat pentru scena

Aici sunt mult mai multe posibilitati, dar si acestea variaza in functie de locatie si genul evenimentului. Echipamentele cele mai des alese de clientii nostri de-a lungul anilor au fost moving head-urile, cu lumina led alb si mai ales color si cu o diversitate de efecte.

 

Moving head cu descarcare in gaze Lite Beam 5R Proel, 1.121€

 

Alte solutii foarte bune pentru iluminatul de spectacole si sali de evenimente sunt proiectoarele de tip par led cu lumina color. Acestea sunt o alternativa foarte buna de iluminat, la pret mai mic si mai usor de instalat, fiind mai mici si mai usoare.

 

Proiector Led PAR Full Color, LUMIPAR 7IRTRI, 159€

 

Echipamentele de lumini pe care le puteti gasi la noi sunt integrate in numeroase proiecte de iluminat ambiental, arhitectural si de spectacole: Le Cahateau, cladirea SRI, Centrul Cultural Fieni, hotelul Carol Parc, Ramada Majestic, Magic Place Events, primaria, biserica, centrul de cultura si parcul central din Otopeni.

 

Ai nevoie de lumini pentru evenimentul tau de sarbatori sau vrei sa pui in evidenta frumusetea cladirii in care este afacerea ta? Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 
 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...