În vizită la clienți: Biserica Popa Nan, București

Postat de admin 07.03.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

O biserica aparte, ce are propriul cor si toate dotarile necesare

 

Acum câțiva ani, intram în curtea bisericii Popa Nan, la invitația părintelui Frangulea pentru a instala un sistem de sonorizare. Cu simplitatea-i caracteristică ne-a facut să înțelegem ce își dorea: o difuzare impecabilă a slujbei atât în interior, cât și în exterior. Cum evident, în sonorizarea unei biserici, nu e cazul să fii creativ, recomandarea a fost făcută strict pe două criterii: echipamente eficiente cu aspect cât mai discret.

 

Pentru exterior, am instalat difuzoare de sunet tip proiector. Acestea asigură o difuzare clară și extrem de inteligibilă pentru numărul foarte mare de oameni care participa la slujbă. Un sistem audio profesional, își arată utilitatatea  în special la sărbatorile mari (slujba de Paște, de Crăciun etc), când trebuie să acopere zgomotul mare de fundal, fără a depăși perimetrul bisericii și a reda sunetul foarte clar. Pentru interior, au fost montate difuzoare de perete și sisteme de microfoane radio.

 

 

 

 

Din anul 1977 biserica Popa Nan are propriul cor, constituit de părintele Frangulea, care a fost răsplătit de Patriarhia Română cu rangul de iconom stavrofor pentru întreaga sa activitate.

Popa Nan este astăzi un foarte bun exemplu de biserică pregătită pentru enoriași, din toate punctele de vedere: cu un cor incredibil și cu o instalație de sonorizare profesională, atât în interior cât și în exterior.

 

 

 

 

Sonorizarea unei biserici amplasate într-un cartier cu locuințe nu este o provocare deorece ne sigurăm că sunetul este dirijat în zonele de interes și nu înspre case sau stradă, unde poate deranja.

 

De la preotul Popa Nan până în prezent

Mare parte din ceea ce reprezintă biserica Popa Nan azi i se datorează eforturilor părintelui Victor Frangulea, care slujește aici din anul 1977. Suferind daune masive din cauza cutremurului  din același an, biserica Popa Nan a fost refăcuta datorită eforturilor părintelui, care a avut un rol foarte imprtant în întreaga dezvoltare a bisericii pănă azi. Biserica Popa Nan, situată pe strada cu același nume din București, are  o istorie lungă și foarte interesantă, care începe în 1719, când biserica a fost întemeiată de preotul Popa Nan.

 

Mai târziu, de-a lungul anilor, biserica Popa Nan a devnit un nucleu activ al comunității, implicându-se în problemele sociale prin colaborări cu mai multe instituții de stat, printre care, de exemplu  Şcoala gimnazială specială pentru copii cu deficiențe de vedere, alături de care organizează periodic  evenimente menite să ajute atunci când este nevoie.

 

Apoi, când vine vorba de un lăcaș de cult cu vechime de secole, montarea unor echipamente audio  poate aduce provocări neprevăzute; aici însă, experiența își spune cuvântul  -  cu o activitate de peste 16 ani în sonorizarea bisericilor,  Amro Electronic Grup deține  cele mai bune soluții. Biserici din toată țara folosesc zilnic echipamentele noastre. Sunt profesionale, au prețuri accesibile și sunt fabricate special pentru nevoile bisericilor.

 

Pentru mai multe informații și discuții despre cum putem oferi soluția cea mai bună pentru biserica dvs., suntem aici!

 

 

Surse: arhiepiscopiabucurestilor.ro

Ziarul Lumina, 9 februarie 2019.

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...