Mănăstirea Putna, sonorizată de Amro Electronic Grup

Postat de admin 29.11.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Mănăstirea Putna este unul dintre cele mai importante monumente istorice, religioase și artistice din România, construită de către Domnitorul Ștefan cel Mare în anul 1469. Situată în județul Suceava, în apropiere de Rădăuți, Mănăstirea Putna este un reper major în ceea ce privește identitatea culturală a poporului român, fapt susținut de miile de vizitatori și enoriași care vin constant în pelerinaje la vechiul lăcaș de cult.

 

Pentru manifestările care se desfășoară în acest loc, cerințele sunt foarte mari,  în ceea ce privește o sonorizare corespunzătoare. Provocarea într-un astfel de loc ține de statutul de patrimoniu al mănăstirii, ceea ce înseamnă că instalația de sonorizare nu trebuie să intervină în structura clădirii sub nicio formă. Infrastructura unui astfel de loc, ridicat în secolul al XV – lea nu este concepută pentru instalații moderne; aici intervine priceperea unui specialist cu experiență, care poate găsi cele mai bune soluții de proiectare pentru maximum de efect.

 

 

 

 

Specialiștii de la Amro Electronic au o experiență vastă de lucru cu monumente istorice, biserici și mănăstiri cu statut de patrimoniu, de aceea nicio provocare nu este imposibil de cucerit.

 

Azi Mănăstirea Putna este un loc vizitat nu doar de enoriași, ci și de turiști din toată țara și din toată lumea; de aceea este important să fie echipată cu o sonorizare care să se ridice la nivelul așteptărilor.

 

 

manastirea putna sonorizata de amro electronic, sistem sonorizare biserica, sistem sonorizare manastire; sonorizare profesionala biserici, instalatie de sunet biserica, pachete sonorizare biserica, amro distribuitor sisteme sonorizare biserica

  

 

Amro Electronic Grup oferă atât echipamente audio profesionale individuale, cât și sisteme complete de sonorizare, gata de instalat, prevăzute special pentru biserici și mănăstiri. De obicei un sistem de sonorizare pentru biserici trebuie să conțină următoarele echipamente: difuzoare de perete pentru interior, proiectoare de sunet, pentru difuzare în exterior, mixer amplificator, microfoane si lavaliere wireless si atenuator de volum, pentru controlul volumului audio al sistemului. Numărul acestor echipamente din sistemul audio poate varia în funcție de mărimea și specificațiile fiecărei biserici și este determinat de specialiștii de la Amro, a căror misiune este recomandarea celor mai bune soluții de sonorizare.

 

Consultanța din partea specialiștilor este o componentă importantă, care completează gama serviciilor oferite de Amro Electronic. Cereți-ne o proiectare și o estimare de preț, suntem aici!

 

 

Lăcașuri de cult sonorizate de Amro Electronic Grup!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...