Teatru interactiv - o modalitate inedita de a implica audiența în spectacol

Postat de admin 23.03.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

 

 

Sistemul de televot interactiv este utilizat cel mai des in conferințe, ședințele din cadrul companiilor, evaluări în educație și alte aplicații de sondare a opinei pentru diverse studii.

 

Spectatorul decide, prin vot, cum va evolua spectacolul.

 

 

Însă, mereu se pot găsi modalități noi și interesante de utilizare a sistemului de votare, cum ar fi spre exemplu teatrul interactiv. Mai precis, vorbim despre implicarea publicului în desfășurarea propriu-zisă a piesei de teatru, cu posibilitatea de a-i decide deznodământul. Nu este doar ceva ce ne-am imaginat, ci este o idee aplicată și probată la teatre celebre din jurul lumii, cu rezultate de succes!

 

 Iată două exemple:

Terror, o piesă deschisă la teatrul Lyric Hammersmith din Londra, în regia lui Ferdinand von Schirach, este centrată în jurul procesului unui pilot de război, forțat să ia o decizie morală dificilă. Cazul este prezentat pe parcursul spectacolului, construind în cele din urmă o judecată care trebuie făcută - nu de un juriu din piesă, ci de publicul spectator; aceștia votează prin intermediul sistemului de sondare a opiniei, pentru a determina dacă inculpatul ar trebui condamnat sau eliberat. Apoi, actorii interpretează una dintre cele două posibile finaluri, conform verdictului hotărât de spectatori.

 

Fight Night -  Cinci artiști. Cinci runde. Votul tău. Un supraviețuitor.

Acest spectacol susținut în 2013 la Teatrul Unicorn din Londra și regizat de Alexander Devriendt, este un joc teatral care pune puterea în mâinile membrilor audienței, înarmați cu telecomenzi de vot, în timp ce cinci actori/candidați se luptă pentru a le atrage atenția, simpatia și aprobarea - dar numai un singur concurent poate supraviețui acestui concurs de popularitate. Prin subiectul ales și maniera de desfășurare, spectacolul explorează principiile democrației și dezbate cultul celebrității.

 

 

Cum se poate integra publicul în piesa de teatru cu sistemul de televot interactiv? Foarte simplu! Pe un ecran se vor afișa întrebările pentru spectatori și variantele de răspuns, iar prin telecomenzile de vot din dotare, fiecare membru al audienței va alege varianta de răspuns dorită. La numărarea voturilor se va afla preferința publicului, care va defini evoluția acțiunii spectacolului.

 

 

 

Echipamentele necesare:

  • Telecomenzi de vot, pentru public, 
  • PC cu Power Point instalat
  • Antenă pentru transmiterea voturilor, pentru moderator.

 

Pentru discuții, întrebări și lămuriri, suntem aici!

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...