Sfaturi utile pentru o sonorizare mai bună în biserici II

Postat de admin 09.04.2019 0 Comentariu Noutăți,AMRO recomanda!,

În partea a doua a seriei de sfaturi tehnice pentru o mai bună sonorizare în lăcașurile de cult,  vom discuta despre ce trebuie evitat pentru a obține cea mai bună sonorizare cu putință în orice biserică sau mănăstire. Iată câteva recomandări din partea tehnicienilor de la Amro Grup:

 

1. Nu montati difuzoare de putere mare in interiorul bisericii, unde in general acustica este destul de buna in mod natural. Difuzoarele de putere mare, alaturate in acelasi spatiu pot crea un efect de microfonie nedorit. Difuzoarele de maxim 15 wati,  a caror cantitate este stabilita in functie de marimea spatiului, sunt mult mai potrivite.

 

2. Evitați montarea unui număr mai mare de difuzoare, într-un spațiu mai mic; în majoritatea bisericilor de mărime medie, un număr de 4 boxe este suficient.

 

3. Un alt factor care poate crea efectul de microfonie este instalarea difuzoarelor prea aproape de microfoane; boxele montate la o distanță potrivită față de microfoane ajută la o transmisie cât mai clară.

 

 

 

 

4. Este important să nu păstrăm volumul la același nivel în cazul în care avem de-a face cu sonorizarea în două zone: interior și exterior; un controller de volum face posibilă reglarea volumului în mod separat în două zone diferite; interiorul și exteriorul au specific diferit și de aceea se recomandă setări de volum diferite.

 

5. Orientarea difuzoarelor din interior spre enoriași, cu scopul de a transmite cât mai bine înspre aceștia este de evitat; cea mai buna soluție, dovedită în cei 17 ani de sonorizări de biserici este amplasarea boxelor la intrarea în biserică și în mijlocul ei, pentru o difuzare cât mai clară și echilibrată. Altfel, riscăm să avem un volum mai mare într-un loc și unul foarte scăzut în altul, adică unele persoane să audă prea tare, altele deloc.

 

Cele mai recente soluții pentr biserici au fost integrate la Parohia Mislea din jud. Prahova și Parohia Ciuturești din județul Bacău, unde s-au instalat sisteme de sonorizare perfomante, cu echipamente audio profesionale marca Proel Italia. Cu o sonorizare înnoită, cele două biserici sunt pregătite pentru slujba de Paști.

 

Pentru mai multe informați idespre avantajele folosirii echipamentelor de sonorizare Proel și IC Audio, distribuite de Amro Grup, suntem aici!

 

 

 

 

Urmariti video de prezentare a lăcașurilor de cult sonorizare de Amro Electronic Grup:

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...