Sonorizarea Parohiei Sfanta Vineri Pajura

Postat de admin 21.09.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Parohia Sfanta Vineri, din cartierul bucureștean Pajura, este unul din numeroasele lăcașuri de cult sonorizate de Amro Electronic Grup. Acest ansamblu parohial cuprinde o mică biserică veche, din lemn, biserica nouă și Așezământul socio-cultural Sfinții Martiri Brâncoveni; biserica a fost construită deorece în cartierul Pajura nu exista încă un lăcaș de cult creștin ortodox.

 

Biserica veche, din lemn, a fost ridicată în anul 2003, pentru ca locuitorii cartierului să aibe un lăcaș de cult în apropiere, iar în anul 2014 a fost inaugurată și biserica nouă, construită în stil brâncovenesc, sub forma unui omagiu adus Brâncovenilor; aceasta este, de altfel, considerată a fi o adevărată bijuterie brâncovenească.

 

În afară de funcția ei implicită, Parohia Sfânta Vineri este în slujba comunității în foarte multe feluri; spre exemplu în incinta ei se organizează activități culturale, destinate tinerilor, funcționează școli și cursuri de pictură și modelaj, în cadrul cărora copiii pot învăța tehnicile artistice tradiționale românești. De asemenea, parohia oferă elevilor și meditații la limba română, matematică și limbi străine în mod gratuit. Nu în ultimul rând, trebuie precizat faptul că cei care au nevoie de îngrijiri medicale beneficiază de serviciile medicilor de familie, care activează în cabinetele aferente parohiei.

 

 

Parohia se descrie ca fiind un loc în care ” se urmărește o îmbinare armonioasă și firească a spiritualului cu socialul.”  Și un exemplu demn de urmat, putem adăuga.

 

Amro Electronic Grup a vizitat acest loc deosebit, în care a montat și instalația de sonorizare, asigurând astfel claritatea transmiterii slujbelor și mesajelor, atât în interior, cât și în exterior. În cazul sonorizării bisericilor, accentul se pune pe claritate, mai mult decât pe volum. Claritatea transmiterii este esențială și dacă este însoțită și de o acustică favorabilă, se obține atmosfera potrivită unui lăcaș de cult.

 

Pentru mai multe informații despre ce presupune sonorizarea unei biserici, vă recomandăm să citiți articolul cu indicațiile specialiștilor de la Amro.

 

Cu o experiență de peste 16 ani în sonorizarea bisericilor, Amro Electronic Grup garantează un sunet impecabil, atât prin echipamentele audio, cât și prin expertiza tehnicienilor! Ne găsiți aici!

 

Urmăriți și alte lăcașuri de cult sonorizate de Amro Electronic Grup!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...