Top 3 microfoane de anunturi pentru supermarket

Postat de admin 23.01.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Comunicarea eficientă în spații aglomerate și zgomotoase cum este un supermarket poate fi o provocare uneori, mai ales dacă nu avem echipamentele potrivite. Care ar fi, așadar, echipamantele recomandate pentru o comunicare reușită către cumpărători sau între personalul unui magazin mare, aglomerat și gălăgios? Iată cele mai solicitate microfoane pentru supermarket din portofoliul de echipamente audio de la Amro Electronic Grup:

 

 

BMG2, marca Proel este un microfon profesional, special conceput  pentru difuzare de mesaje sau anunțuri live în supermarketuri, spații comerciale, industriale și de birouri. Model microfon: consender, electret, prevăzut cu braț flexibil, inel luminos și alimentare phantom.

 

BM01, marca Proel este un microfon cu bază, digital, conceput  pentru difuzarea de anunțuri în sistemele de adresare publică, instalații audio pentru supermarketuri și centre comerciale. BM01 este un tip de microfon electret cu sensibilitate ridicată, frecvență largă de răspuns, alimentare 12 Vac direct din ZONE8 (sursa de alimentare externă); transmisia digitală oferă un sunet inteligibil, nealterat, inclusiv pe distanțe mari.

 

BM16, marca Proel este un microfon PA conceput pentru difuzarea anunțurilor pe 16 zone, ieșire pe conector RJ45 ( RS 485 ), utilizat în sistemele de adresare publică, comunicare în  spații comerciale, împreună cu centrala de gestiune ZONE8. 
Consola microfonică digitală este prevazută cu un braț flexibil, o carcasă din material plastic rezistent la zgârieturi și led care indică zonele active.

 

 

Cele trei microfoane PA, marca Proel Italia, sunt disponibile la Amro Electronic Grup, alături de o întreagă gamă de echipamente și sisteme de sonorizare de tip public address. Pentru detalii, suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...