Videt, magazinul de optică medicală cu showroom sonorizat de Amro

Postat de admin 17.01.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Videt este un magazin online cu showroom în București, unde găsești ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari de schi, lentile de contact și accesorii de cea mai bună calitate. Mai mult, Videt oferă și consultații de optometrie și oftalmologie, pentru a îndruma clienții spre soluția cea mai potrivită.

 

De curând, echipa Videt a ales un sistem de sonorizare profesional de la Amro Grup pentru a oferi celor care trec pragul magazinului o experiență și mai placută, cu muzică ambientală relaxantă. Echipamentele audio furnizate de Amro Grup sunt marca Proel Italia și sunt concepute special pentru sonorizarea eficientă a acestor tipuri de spații, păstrând totodată costuri foarte avantajoase.

 

 

Într-un sistem de sonorizare și public address pentru magazin sau cabinet medical, echipamentele integrate sunt de obicei câteva de bază: amplificator cu funcție de player inclusă, boxe de tavan fals sau de perete și, dacă se dorește si opțiunea de difuzare anunțuri sau mesaje pentru clienți/pacienți, se recomandă o bază microfonică. Echipamente Proel și IC Audio distribuite de Amro Grup sunt destinate acestor tipuri de aplicații și sunt extrem de populare datorită calității și prețurilor foarte bune.

 

Proiectele similare încheiate de-a lungul anilor cu clienți precum Medsana, Dental Zen Estetic, Wellness Plus sau Mediclass ne-au demonstrat că o sonorizare de calitate și de durată nu trebuie sa ajungă la costuri exagerate. Experiența clienților este însă, una de neprețuit!

 

Te interesează un sistem audio pentru magazinul sau cabinetul tău? Noi dorim să îți aducem planurile la realitate, avem soluții pentru orice spațiu și orice buget! Suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...