De ce folosesc agentiile de turism sistemul tour guide?

Postat de admin 12.09.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,AMRO recomanda!,

De ce este recomandată folosirea unui sistem tour guide în turism?

 

Agențiile de turism care organizează sejururi, excursii sau pelerinaje cu activități de vizitare a unor obiective turistice, pun la dispoziția grupului de turiști explicații de specialitate oferite de ghizi, pentru ca experiența să fie cu adevărat memorabilă. În aceste stuații, când discuțiile se poartă atât în interior, cât și în spațiu deschis, cel mai des pe suprafețe vaste, este important să asigurăm calitatea comunicării dintre ghid și audiență.

 

Aproape întotdeauna există acei câțiva turiști care se îndepărtează de grup dorind în același timp să audă explicațiile ghidului; aici intervine provocarea de a menține comunicarea intactă, chiar și la distanță. Singura modalitate de a asigura o comunicare fără probleme este prin folosirea sistemului tour guide, a cărui misiune este de a oferi cea mai buna experiență de ghidare posibilă.

 

 

Amro recomandă: sistemul Live Tour Guide

  •   1 x emițător cu microfon   
  •  11 x receptoare cu căști
  •   1 x valiză de încărcare și transport pentru cele 12 aparate

 

Sistemul tour guide este extrem de eficient deoarece atunci când ghidul vorbește, membrii grupului se pot îndepărta și pot circula după bunul plac, pentru a vedea o anumită zonă din aria de interes, nefiind necesar să rămână mereu la doi pași de ghid. Și nu vor pierde nimic din informațiile oferite de persoana care  vorbește.

 

Sistemul tour guide este compus dintr-un emițător, receptoare și o valiză tip stație de încărcare pentru toate aparatele folosite. Numărul receptoarelor depinde întotdeauna de numărul persoanelor din audiență (turiști), iar dacă se optează pentru un sistem tour guide bidirecțional (two-way), turiștii vor putea, la rândul lor, face comentarii, pune întrebări ghidului, prin receptoarele special concepute.

 

Iată câteva exemple de utilizare cu succes a sistemului tour guide de către agenții de turism din România, în cadrul vizitelor cu ghid:

Episcopia Devei și Hunedoarei, care organizează prin agenția de turism Sfântul Nicolae, pelerinaje ecumenice interne și externe, dar și excursii și tabere pentru copii, a inclus mai multe sisteme tour guide în circuitele turistice, astfel experiența vizitatorilor devenind mult mai bogată.

 

Agenția de turism Paralela 45, a integrat sistemele tour guide în circuitele interne și internaționale, pentru a oferi turiștilor care le-au ales serviciile, cea mai bună experiență. Este și normal să fie așa, deoarece Paralela 45 este un brand puternic, cu o activitate de succes, de aproape 30 de ani pe piața turismului românesc.

 

Pentru agențiile de turism care doresc să depășească așteptările și să ofere cele mai bune servicii clienților, o pot face cu sistemul tour guide, care este unealta nr 1 a oricărui ghid profesionist. Află cum poți beneficia de avantajele sistemului tour guide, ne găsești aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...