Amro Electronic Grup a furnizat echipamente de sonorizare ambientală pensiunii Casa Humor

27.07.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Pentru pensiunea Casa Humor din Bucovina, Amro Electronic Grup a proiectat un sistem de sonorizare ambientală profesional. În cadrul acestui proiect, tehnicienii Amro au gândit un sistem audio compact, ușor de folosit și fiabil, potrivit nevoilor unei astfel de locații. Deoarece sonorizarea de calitate este o componentă importantă în asigurarea comfortului turiștilor, Amro Electronic Grup recomandă un mixer audio cu amplificator și player profesional, care se poate conecta la difuzoare de tip coloană sau ciupercă, ambele perfect integrabile în zone exterioare dintre cele mai variate.

 

Acestea sunt ideale pentru spații outdoor de toate mărimile, de la grădini și terase, până la parcuri și zone de agrement. Prin designul modern și prezența discretă, aceste boxe vor contribui semnificativ la crearea unei atmosfere speciale. Serile de vară memorabile, cu muzică plăcută, necesită o sonorizare de calitate; consultați ofertele Amro Electronic Grup pentru a găsi soluția cea mai bună! 

 

 

La Casa Humor, turiștii sunt asteptati într-o unitate de cazare de 4 stele, cu o multitudine de servicii incluse. De la relaxare SPA, la locuri de joacă, restaurant, sală de conferință și multe altele. O pensiune care își respecta clienții alege să investească permanent pentru ca aceștia să beneficieze de cele mai luxoase condiții.                                                        

 

Căutați un sistem de sunet ambiental pentru pensiunea dvs.? Amro Electronic Grup vă pune la dispoziție o gamă largă de echipamente audio profesionale. Pentru a alege modelul potrivit, vizitați magazinul online și contactați-ne! Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți soluția de sonorizare ambientală optimă pentru nevoile dumneavoastră!

 

Vedeți și alte locații sonorizate de Amro Electronic Grup

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...