Audio Guide în showroom-ul PIATRAONLINE

Postat de admin 16.10.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatră naturala din România, cu o activitate de peste 10 ani. PIATRAONLINE deține și cel mai mare showroom și depozit de piatră naturală din România, cu o mărime de 1000 mp de spațiu unde poți admira o gamă foarte variată de produse din piatră naturală.

 

De curând PIATRAONLINE a organizat în premieră o serie de tururi ghidate pentru cei interesați să afle mai multe despre produsele din piatră. Turul audio ghidat constă în prezentarea produselor din showroom potențialilor clienți, care pot astfel afla informații noi și interesante despre produsele pe care intenționează să le cumpere.

 

Pentru prezentările produselor din showroom, echipa PIATRAONLINE au avut nevoie de un sistem de ghidaj audio, care să ofere vizitatorilor informații preînregistrate despre produsele expuse. Astfel au contactat Amro Electronic Grup pentru furnizarea aparatelor audio guide, special gândite pentru prezentări, tururi ghidate pentru grupuri sau vizite individuale.

 

Audio ghidul este un aparat similar unui mp3 player, are funcții de stocare și redare a informațiilor audio și suportă un număr de până la 10 limbi diferite. Este excelent pentru grupurile mixte, formate din vizitatori vorbitori de limbi diferite, deoarece fiecare persoană poate asculta prezentarea individual la căști și poate alege ce anume dorește să asculte și în ce limbă.

 

Folosirea ghidului audio este foarte simplă: se alege limba, apoi se tastează secvența de cifre corespunzătoare comentariului care se dorește ascultat. Vizitatorul are control total asupra informațiilor pe care dorește să le acceseze: poate derula înainte și înapoi, poate repeta și chiar schimba comentariul sau îi poate pune pauză. Aparatul este prevăzut cu ecran mare, are un design modern, prietenos cu utilizatorul și extrem de ușor de folosit.   

 

Fă și tu parte din grupul de companii și instituții care folosește sistemul audio guide cu succes: Muzeul Olteniei, Muzeul Marinei, Muzeul Brăilei, Muzeul Național al Literaturii și multe altele.

 

Sistemul audio guide poate fi personalizat în funcție de nevoile clientului și de modalitatea în care dorește să îl utilizeze; ia legătura cu specialiștii noștri pentru a afla cum poți integra sistemul audio ghid în proiectele tale, pentru un plus de eficiență și profesionalism! Suntem aici!

 

Surse: https://www.piatraonline.ro

https://www.revistabiz.ro

 

Vezi video prezentare audio ghid!

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...