Sonorizarea unui magazin mic

Postat de admin 11.10.2017 1 Comentariu Cat Costa?,

Un magazin are nevoie de o ambianta acustica placuta si de posibilitatea de a comunica informatii live, tip anunturi. Afacerea are de castigat deoarece clientii apreciaza un fundal muzical placut. Petrec mai mult timp la cumparaturi, cheltuiesc mai mult si recomanda pozitiv magazinul. Cresteti vanzarile si simplificati comunicarea. Si ce plus de profesionalism castigati! 

 

Cat va costa sa aduceti acest plus de profesionalism?  1118 ron, cu tva inclus. E foarte simplu, ieftin si eficient in atragerea de clienti.

 

 

Ce echipamente am inclus:

- Mixer -Amplificator audio [amp03 x 1]

-Baza microfonica pentru anunturi [bmg2 x 1]

-Difuzoare [cse06Tx 5 bucati]

 

Cui ii este recomandat:

 

-Shops: magazine mici, cu o singura zona de difuzare. 

-Farmacii;

-Magazine tip alimentar; 

-Cabinet stomatologic;

-Salon infrumusetare;

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul dvs. Garantam solutiile!

Etichete: sonorizare magazin

1 Comentariu

M V:
21.04.2018, 08:06:08 PM
Reply

Bună ziua.Rog oferta la tel. 0762*****.Cu multumiri.

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...