Ce soluții am integrat la Centrul Cultural Fieni?

Postat de admin 15.07.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Fieni are un centru cultural care găzduiește biblioteca orașului și o sală generoasă pentru festivități, ședințe, evenimente culturale etc. Pentru sala de spectacole, Amro Grup a proiectat și furnizat o instalație foarte complexă de sonorizare și iluminat, compusă din echipamente profesionale Proel și Sagitter (Italia).

 

Pentru sonorizare au fost necesare echipamente audio profesionale de scenă, care să asigure un sunet puternic și stabil. Aici au fost integrate boxe active, monitoare de scenă, subwoofere, mixer și amplificator, împreună cu întreaga rețea de cabluri și conectică aferentă  instalației.

 

 

În ceea ce privește partea de iluminat, au fost alese proiectoare led profesionale, din gama Sagitter de la Proel și controller DMX pentru a gestiona toate programele și efectele de lumini.

 

 

Proiectul de sonorizare și iluminat destinat Centrului Cultural de la Fieni a respectat standardele de calitate și performanță pe care trebuie să le îndeplineasca o instalație profesională, dar și natura evenimentelor care se vor desfășura în acea sală (festivități școlare, decernări de premii, concerte, spectacole de teatru etc), care dictează ce tip de echipamente sunt necesare.

 

Sistemul de sunet și lumini a fost foarte curând inaugurat cu prilejul sărbătorii Zilele orașului Fieni 2019, pentru care s-au organizat concerte cu artiști cunoscuți ai scenei românești, dar și locale. Acum că este echipat cu o instalație profesională, Centrul Cultural din Fieni poate susține numeroase concerte și spectacole, mult timp de acum înainte.

 

Tehncienii de la Amro Grup au o experiență de 17 ani în sonorizări și proiectări de instalații de lumini pentru scene și săli de spectacole sau instituții de cultură: Centru Cultural "Nicolae Manolescu" din Breaza, jud. Prahova, Centrul Cultural Vălenii de Munte, Centrul Cultural de la Șoldanu  jud. Călărași, Palatul Copiilor din Alexandria, Biblioteca orașului Târgu Mureș, Muzeul de Artă Recentă din București, Teatrul German din Timișoara și multe, multe altele.

Clienții ne aleg, deoarece avem foarte multe soluții flexibile, practice și adaptabile oricărui buget!

 

Pentru o proiectare sau estimare de preț, ne găsiți aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...