Sunet clar la Parohia Ogretin!

Postat de admin 31.10.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

      Parohia Ogretin se afla in satul Drajna de Sus, judetul Prahova, in apropierea localitatii Valenii de Munte. Hramul bisericii este Sfantul Dumitru, sarbatorit anual pe data de 26 octombrie. Anul acesta, de Sfantul Dumitru, biserica din Ogretin a sustinut sjuba cu o instalatie de sonorizare profesionala, proiectata si furnizata de Amro Grup.

 

Dupa cum ne-a marturisit preotul paroh care slujeste in aceasta biserica, instalatia de sunet a fost necesara deoarece era foarte dificil sa se faca auzit de catre toti enoriasii. La biserica din Ogretin se strang foarte multe persoane la slujbe si sarbatori si din cauza aglomeratiei si zgomotului este dificil sa auzi slujba din orice unghi al incaperii.

 

     Biserica gazduieste periodic si un cor de copii care canta colinde de Craciun si recita poezii. Cu astfel de activitati care necesita munca si repetitii, investitia intr-un sistem de sonorizare este foarte importanta. Deoarece ne asigura ca rezultatele muncii depuse cu interes si dedicare, vor fi pe masura; adica se va auzi clar si limpede atat in interior, cat si in exteriorul bisericii.

 

 

     Ca de obicei, tehnicienii de la Amro Grup au analizat situatia, au studiat planul bisericii si au identificat locurile in care se pot monta boxele si micorofanele. Aceasta etapa este extrem de importanta deorece vizeaza doua aspecte de mare interes:

 

  1. Asigurarea unui sunet echilibrat prin raspandirea echipamentelor in puncte cheie ale bisericii;
  2. Grija de a nu interveni in structura peretilor bisericii in mod invaziv, ci cu intentia de a proteja interiorul.

 

De fapt, sistemul audio trebuie sa se integreze armonios in strucutura si decorul bisericii, devenind un tot unitar. Nu este intotdeauna usor, deoarece multe lacasuri de cult au statut de patrimoniu si conservarea este primul loc; drept urmare, trebuie gandit un sistem de prindere adecvat. Aici tehicienii de la Amro isi deomonstreaza inventivitatea si abilitatile de a gasi solutia potrivita in orice situatie.

 

 

     Asa au facut  si la parohia Ogretin, proiectand un sistem audio croit special pentru acest loc. Instalatia este o combinatie de echipamente Proel si IC Audio: la interior boxe de perte Proel, raspandite uniform, amplificator de putere si mixer audio pentru controlul intensitatii, calitatii si echilibrului acustic. La exterior s-au instalat proiectoare de sunet certificate EN54 de la IC Audio, adica difuzoare special concepute pentru exterior, cu carcasa din ABS, rezistenta la conditii meteo extreme.

 

 

IC Audio DA-P 20-130/T EN 54

 

     Sistemul furnizat la biserica Ogretin este foarte apropiat de o structura standard de sonorizare pentru lacase de cult; este o instalatie de baza, care asigura claritatea sunetului. 

 

Exista si situatii in care un sistem audio standard este mai mult decat suficient. De aceea am alcatuit pachete predefinite cu cateva variante de sisteme de sonorizare conform situatiilor pe care le-am intalnit in bisericile si manastirile sonorizate de-a lungul anilor. Sunt solutii foarte practice si extrem de rezonabile si merita studiate – le gasiti aici.

 

Cum este sonorizarea in biserica dvs? Are nevoie de imbunatatiri? Cereti-ne o parere, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...