Agenții de turism - Amro recomandă!

Postat de admin 20.06.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Agentiile de turism se întrec în oferte și promoții pentru vacanțele de vară, oferind pachete atractive și destinații dintre cele mai interesante. După o cercetare a pozițiilor ocupate de agenții în topul preferințelor turiștilor, constatăm că operatorii de turism care investesc în calitatea serviciilor oferite clienților sunt, de regulă, cei mai apreciați.

 

 

În general este recomandat să alegem agențiile care au o reală preocupare pentru a oferi clienților experiențe cât mai plăcute și interesante, investind mereu în uneltele necesare îmbunătățirii și diversificării serviciilor oferite.

Un bun exemplu reprezintă agențiile Galatea Travel si Happy Holiday, unde turiștii au parte de o experiență cu adevărat completă. Aceste două agenții oferă servicii de ghidaj profesionist turiștilor, cu sisteme audio ghid, datorită cărora toți membrii grupului au acces la informații importante despre locurile vizitate.

 

 

 

Sistemul audio ghid pentru turism este alcătuit dintr-un emițător pentru persoana care face ghidajul grupului și câte un receptor pentru fiecare membru al grupului de turiști. Aceste sisteme de ghid audio pentru turism sunt prevăzute cu căști, pentru o mai bună ascultare și microfon performant pentru emițătorul ghidului.  Sistemul audio guide este însoțit și de o geantă de depozitare/transport și încărcare a aparatelor pentru ghidaj, astfel ghidurile audio pot fi folosite în orice împrejurare, fiind oricând pregătite de folosire. Aparatele audio ghid sunt ușor de utilizat și vor face munca oricărui ghid turistic de 10 ori mai ușoară și eficientă și experiența turiștilor extrem de plăcută.

 

 

Sistemul audio guide pentru turism este ideal în vizitele din orașe, la monumente istorice și în muzee; aduce un plus de valoare oricărei călătorii prin faptul că turiștii ajung să cunoască locurile pe care le vizitează și se familiarizeză cu noi culturi și obiceiuri. Acest detaliu dă tonul unei vacanțe reușite!

Agențiile de turism care sunt constant preocupate de a îmbunătăți experiența clienților sunt cele mai apreciate, de aceea investițiile în tehnologii precum sistemele audio ghid sunt printre cele mai bune decizii pe care le pot lua operatorii de turism.

 

Pe lângă serviciul audio guide, la Galatea Travel veți găsi super oferte de vacanțe, în unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa (Coasta de Azur, Elveția, Irlanda) la prețuri irezistibile – aici!

Pentru cei care iubesc vacanțele în țară, la Happy Holiday veți găsi cele mai atrăgătoare oferte de sejur în Delta Dunării și la Marea Neagră. Descoperiți-le aici

 

Amro recomandă!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...