Amro Electronic Grup și ETA2U

Postat de admin 22.08.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Dacă intrăm pe pagina de web a companiei ETA2U, observăm că aceasta este ”principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul României, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate)”.

 

Sigur că o astfel de companie nu are nevoie de foarte multe prezentări; de la începutul din 1992 la Timișoara, până în prezent, ascensiunea companiei este remarcabilă, cu repetate clasări pe poziții superioare în topul companiilor private cu profil IT din România.

 

 

 

 

Legătura companiei ETA2U cu Amro Electronic Grup a început cu ceva timp în urmă și s-a manifestat prin colaborări repetate de-a lungul anilor. Recent, ETA2U a ales un sistem de televot interactiv de la Amro Electronic Grup, potrivit pentru sondarea opiniei, luarea deciziilor si exprimarea opiniilor, în cadrul ședințelor de lucru sau conferințelor cu un grup mare de participanți.

 

Întrebați despre calitatea echipamentelor și serviciilor oferite de Amro Grup, cei de la ETA2U au oferit un feedback care ne onorează: ”De la Amro am luat produse foarte bune de-a lungul anilor, iar clienții la care le-am furnizat (în cadrul unor sisteme de la ETA2U) au fost mulțumiți; personalul a răspuns cu promptitudine iar echipamentele au fost mereu livrate la timp”. Pentru aceste cuvinte și pentru colaborarea de ani de zile, le mulțumim!

 

Iată câteva informații utile pentru companiile aflate în căutarea unui sistem de vot interactiv, pentru activitățile de sondare a opiniei și examinare:

 

Echipamentele pentru vot interactiv sunt extrem de utile atunci când se dorește sondarea opiniei instant și implicarea unui număr mare de participanți. Practic, cu ajutorul unor telecomenzi individuale de vot și al unui PC (fară conexiune la internet) se pot efectua în cateva secunde, sondaje, chestionare, evaluări la nivel de grup, cu mii de participanți.

 

Contactați-ne pentru informații suplimentare și îndrumare în legătură cu obținerea și folosirea sistemului de televot interactiv!

 

Urmăriți video de prezentare:

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...