Biserica Sf. Daniel din București, sonorizată de Amro Grup

Postat de admin 19.11.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Cel mai recent proiect de sunet pentru bisercă a fost sonorizarea bisericii Sf. Daniel din cartietul bucureștean Berceni, cu echipamente audio profesionale marca Proel Italia.

 

Biserica Sf. Daniel a fost ridicată de către preotul paroh Benone Popoiag în memoria fiului său, Daniel, în anul 2003 și poartă hramul Sf. Daniel și hramul Adormirea Maicii Domnului.

 

 

Pentru această biserică, specialiștii de la Amro Grup au gândit o instalație de sonorizare cu boxe, amplificare și microfoane pentru slujbele zilnice și cele de sărbători. Scopul acestui sistem este difuzarea sunetului în mod clar, controlat, fără distorsiuni sau întreruperi.

 

Pe lânga faptul ca proiectăm sisteme de sonorizare personalizate pentru biserici și mănăstiri, oferim și pachete de sonorizare stadard, cu toate echipamentele audio incluse, pentru o sonorizare excelentă, atât în interior, cât și în exterior. Aceste pachete de sonorizare sunt gata de instalat și sunt disponibile în multe variante, în funcție de tipul de biserică, de mărime, sau eventuale nevoi. 

 

Pentru mai multe informații, prețuri sau o proiectare de sistem audio, suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...