Cinci aspecte de lămurit înainte de cumpărarea unui sistem de traducere simultană

Postat de admin 23.02.2018 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

 

Sistemele de traducere simultană sunt la mare căutare, fiind folosite cu succes în comunicarea din timpul vizitelor turistice sau industriale. Pentru ședinte, delegații străine, conferințe sau tururi ghidate ale orașelor, în cadrul cărora audiența este compusă din persoane vorbitoare de limbi străine diferite, sistemul de traducere simultană este cea mai eficientă metodă de a obține o comunicare reușită. 

 

Pentru a alege sistemul potrivit, este necesar să stabilți foarte clar nevoile pe care le aveți în activitățile în cadrul cărora veți folosi aparatele. Iată cinci întrebări la care trebuie să răspundeți atunci când vă gândiți să achiziționați un sistem de traducere simultană:

 

 

 

 • Dimensiunea audienței. Câți membri ai publicului au nevoie de traducere a discursurilor? Acest lucru va determina numărul de receptoare primare și de rezervă de achiziționat.
   
 • Limbile străine. În câte limbi străine se va desfășura comunicarea? Acest lucru va avea un impact asupra tipului și numărului de emițătoare de care veți avea nevoie, sau numărului de canale separate de care ar trebui să dispună emițătoarele și receptoarele.

 • Locația translatorului. Unde se vor poziționa persoanele care vor traduce discursurile? Într-o cameră separată sau într-o cabină izolată fonic? Aceste detalii determină dacă veți opta pentru un sistem de traducere simultană cu fir sau unul wireless.
   
 • Portabilitate. Cât de portabil trebuie să fie sistemul de traducere? În general toate sistemele de traducere simultană sunt portabile, însă cu cât sunt mai performante (durată de funcționare, număr de funcții încorporate etc.), cu atât portabilitatea și ușurința la manevrare și configurare vor fi mai reduse.
   
 • Locul de desfășurare. Există un câmp vizual neîntrerupt între emițător și receptor? Dacă nu există o vizibilitate directă, atunci veți avea nevoie de un sistem cu transmisie FM, deoarece semnalele cu infraroșu nu pot penetra pereții sau alte obiecte opace.

 

Lămurind aceste detalii, aveți o idee mai clară despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească sistemul de traducere simultană. Dacă mai aveți alte întrebări, la Amro Grup găsiți răspunsurile și soluțiile cele mai bune.

 

Cu o experiență pe piață de peste 17 ani, Amro Electronic Grup a furnizat numeroase sisteme de traducere simultană, atât în mediul industrial/business, cât și în cel cultural și oferă soluții personalizate, pentru nevoile de utilizare ale fiecărui client în parte. Pentru o estimare de preț, contacțati-ne!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...