Cum sonorizezi un restaurant in pragul sarbatorilor?

Postat de admin 12.11.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,AMRO recomanda!,

Este mijlocul lunii noiembrie si suntem foarte aproape de sarbatorile de iarna, ceea ce insemna ca mai avem putin timp sa ne pregatim cu tot ceea ce este necesar. Restaurantele sunt locatii la mare cautare de sarbatori si mai ales de Anul Nou si pe langa meniu si decor, sonorizarea de calitate este un element esential.

 

De curand, am implementat un proiect de sonorizare la Popasul Rustic Diana in comnuna Belciugatele, un restaurant spatios si foarte cochet. Popasul Diana are o acustica foarte buna, datorata in mare parte unui perete intreg placat cu bucati de trunchi de copac; lemnul previne sunetul sa devina metalic, cu ecou, obtinandu-se un efect de sonorizare plin si echilibrat.

 

 

 

Pentru tehnicienii de la Amro a fost o placere sa lucreze cu un astfel de spatiu si au ales echipamente audio care vor pune in valoare acustica locului, pentru un sunet cu adevarat grozav. Brandul integrat a fost Proel, echipamentele folosite fiind cateva din categoria top vanzari, deoarece au un pret foarte avantajos si calitatea care le asigura o buna functionare, multi ani de acum inainte. Sistemul audio ales pentru acest restaurant practic o instalatie de baza, standard pentru un restaurant de dimensiuni medii, in care se mai organizeaza si petreceri cu muzica live.

 

 

In materie de difuzoare, s-au folosit boxe de perete, cu prindere usoara si practica, din gama XE de la Proel. Acestea au fost raspandite strategic in intreg spatiul, pentru a asigura sunet clar si placut in toate unghiurile.

Proel XE55TB

 

Amplifcatorul este componenta de baza care asigura calitatea dar si siguranta intregului sistem de sonorizare din restaurant. Unul sau doua amplificatoare, in functie de numarul si puterea totala a difuzoarelor, controleaza felul in care se transmite sunetul de la sursa de muzica (Mp3 player, laptop etc) in difuzoare si permit reglaje prin care obtinem ce tip de sunet ne dorim. Pentru un restaurant standard, specialistii recomanda amplificatoare din seria AUP de la Proel, cu canale multiple, tehnologie SMPS si multe functii utile, la pret accesibil. Acolo unde nu exista o sursa de muzica, se poate alege un amplifcator combo, cu player integrat, de genul ATMP160XL tot de la Proel si nu mai este nevoie de un pc sau laptop.

 

Aceasta este solutia, simpla si eficenta, la pret rezonabil, pentru o sonorizare de calitate in orice restaurant. Ai alte idei pentru locatia ta?  Vrei un pret mai bun ? Alege unul dintre pachetele standard, cu super oferte de pret pentru restaurante! 

Avem foarte multe solutii, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...