Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Restaurante si cafenele

Restaurante si cafenele

Ambianta placuta intr-un restaurant se obtine cu un sunet echilibrat, la aceeasi intensitate, in oricare punct din spatiul respectiv. Alegeti echipamente audio discrete, care sa va completeze serviciile oferite. Zonele sa fie segmentate: zona clientilor, spatiile exterioare tip terasa, zona de bucatarie si spatiile administrative. Sunetul trebuie reglat pe fiecare zona, independent.


Nu mai sta pe ganduri, trimite-ne datele proiectului si iti garantam solutia potrivita. Vezi  restaurante exigente ce ne-au ales.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu coloane de sunet si amplificator combo

Acest pachet de sonorizare pentru terase este gandit special pentru cei care doresc sa ofere clientilor un mediu placut si relaxant, cu un buget mai ..

7.303,86 Lei Fără TVA: 6.137,70 Lei

Instalatie sonorizare completa pentru terase si gradini

Sistemul de sonorizare ambientala pentru terase, asigura o acoperire uniforma, oferind o atmosfera placuta si relaxanta pentru clientii dumneavoastra...

8.550,86 Lei Fără TVA: 7.185,60 Lei

Instalatie Sonorizare Restaurant Bistro

Sistem de sonorizare complet pentru restaurant - bistro de cca. 80 - 100 mp. Kitul audio este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, b..

8.253,96 Lei Fără TVA: 6.936,10 Lei

Instalatie Sonorizare Terasa Hotel

Instalatia completa de sonorizare pentru terasa unui hotel poate fi compusa dintr-o unitate de putere 240 W rms, mai multe incinte audio de tip c..

13.420,11 Lei Fără TVA: 11.277,40 Lei

Kit sonorizare restaurant cu terasa

Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientala reprezinta alegerea ideala pentru restaurante cu  terase,  asigurand  o distributi..

7.571,08 Lei Fără TVA: 6.362,25 Lei

Pachet sonorizare restaurant

Tinand cont de particularitatile sonorizarii unui restaurant, tehnicienii propun atat o instalatie de sonorizare fixa cat si una mobila..

13.835,77 Lei Fără TVA: 11.626,70 Lei

Sistem audio ambiental terase si gradini [Pachet]

Acest pachet se adreseaza teraselor de restaurant sau cafenea, unde se doreste o instalatie de sonorizare minimalista, discreta, dar eficienta. Sistem..

10.569,82 Lei Fără TVA: 8.882,20 Lei

Sistem de sonorizare ambientala pentru restaurant / pub cu terasa, cu boxe de tavan si coloane audio

Pachet audio complet, pentru restaurant si cafenea cu terasa,  conceput special pentru cei care doresc o instalatie de sonorizare ambientala..

9.619,72 Lei Fără TVA: 8.083,80 Lei

Sistem de sonorizare ambientala pentru restaurant/ pub cu terasa, cu boxe de perete si coloane audio

Acest pachet de sonorizare este destinat restaurantelor, cafenelelor, pub-urilor cu terasa. Deoarece cuprinde boxe de perete (Proel, Italia) pac..

14.186,12 Lei Fără TVA: 11.921,11 Lei

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu coloane audio

Deoarece ne adresam proprietarilor de spatii exterioare, cum sunt terasele, este foarte important sa oferim un sistem de sonorizare perfomant dar..

14.013,92 Lei Fără TVA: 11.776,40 Lei

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu coloane audio si amplificator combo

Acest pachet se adreseaza teraselor care au nevoie de o sonorizare cu echipamente mai putine, dar performante si rezistente. Amplificatorul de tip c..

8.432,10 Lei Fără TVA: 7.085,80 Lei

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu difuzoare de gradina si amplificator combo

Aceste pachet de sonorizare se adreseaza proprietarilor de terase amplasate in parc sau alt loc cu multa vegetatie. Difuzoarele pentru gradina cu asp..

7.541,39 Lei Fără TVA: 6.337,30 Lei

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu proiectoare de sunet si interfata USB/RCA

Acest sistem de sonorizare este destinat spatiilor exterioare de tip terasa (restaurant, cafenea) si este conceput astfel incat sa ofere un s..

6.531,91 Lei Fără TVA: 5.489,00 Lei

Sonorizare ambientala si anunturi restaurant cu boxe tavan [Pachet]

Sistem de sonorizare ambientala restaurante compus din amplificator audio de 160W, boxe de tavan fals, cd player profesional si baza microfonica pentr..

7.054,46 Lei Fără TVA: 5.928,12 Lei

Sonorizare Fixa - Restaurant Fast Food

Instalatie de sonorizare ambientala, fixa, completa pentru restaurante tip fast food, spatii de mici dimensiuni cca. 60 - 70 mp. Sistemul es..

7.096,03 Lei Fără TVA: 5.963,05 Lei

Sonorizare restaurant cu terasa, boxe tavan fals [Pachet]

Acest pachet de sonorizare ambientala a fost creat pentru restaurante si cafenele cu terasa si este alcatuit din boxe de tavan fals, boxe pentru exter..

8.052,06 Lei Fără TVA: 6.766,44 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...