Sfaturi utile pentru sonorizare mai bună în biserici

Postat de admin 14.03.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Având în vedere că suntem în apropierea sărbătorilor pascale, specialiștii de la Amro Grup  au pregătit un set de recomandări extrem de utile, extrase din experința de 17 ani de sonorizări de biserici și mănăstiri de pe întreg teritoriul țării, de care preoții slujitori pot ține cont cu încredere, pentru o sonorizare cât mai eficientă.

 

Configurația unui sistem de sonorizare depinde în primul rând de caracteristicile spațiului unde va fi instalat, iar în cazul bisericilor trebuie ținut cont de:

 

  1. Suprafață
  2. Particularitățile construcției în sine
  3. Numărul de preoți care slujesc
  4. Dacă biserica are sau nu un cor
  5. Alte cerințe (exemplu: preferința pentru microfoane fixe ori microfoane wireless).

 

Apoi, după ce s-au lămurit aceste detalii, mai sunt câteva considerente legate de calitatea echipamentelor audio și poziționarea lor în biserică și în afara ei:

 

  1. Alegeți echipamente de calitate și în funcție de necesitățile concrete, cu putere medie, poziționate în mod  corect;
  2. Pentru sonorizarea din exterior, este importantă fixarea difuzoarelor în punctele-cheie ale bisericii: față, lateral și spate; de asemenea, pentru exterior este recomandată folosirea coloanelor de sunet, fiind extrem de eficiente și rezistente, chiar în cele mai extreme condiții meteo.
  3. Tot pentru exterior, Amro recomandă folosirea proiectoarelor de sunet,  care au rolul de a direcționa semnalul, evitând difuzarea slujbei spre locuințele din vecinătate, în cazul bisericilor poziționate aproape de blocuri sau case.
  4. Pentru preoți, ideale sunt microfoanele de tip lavalieră, care se atașează de îmbracăminte și sunt discrete; sau cele de mână (clasice) fără cablu (wireless), care sunt excelente pentru deplasare, deorece nu incomodează cu nimic.
  5. La slujbele susținute în afara bisericii, cele mai indicate sunt microfoanele cu emisie într-o bandă anume, pentru a transmite slujba pe o distanță mai mare, fără a altera calitatea audio;

 

Iată recomandările tehnicienilor de la Amro Grup pe care le puteți folosi cu rezultate bune, dovedite.Pentru bisericile care au nevoie de un sistem nou de sonorizare sau doar câteva echipamente noi în plus, Amro Grup a pregătit pachete standard cu soluții complete, gata de instalat. Indiferent de ceea ce este necesar în biserica dvs., noi vă stam la dispoziție cu cele  mai bune soluții, suntem aici!

 

 

Vedeți câteva din lăcașurile de cult sonorizate de Amro Electronic Grup!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...