Sistem profesional de ghidaj audio cu casti pentru turistii Centrului de Pelerinaje "Sfantul Ierarh Nicolae"

Postat de admin 28.04.2023 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Nevoile clientului

 

Centrul de Pelerinaje "Sfantul Ierarh Nicolae" cauta un sistem profesional de ghidaj audio. Voia sa investeasca in tehnologie audio care sa ajute ghidul sa comunice eficient cu grupul de pelerini. Sa vorbeasca natural de la microfon. Sa comunice relaxat si fara efort. Sa fie auzit de toti turistii din grup, direct in casti. Voia sa redea libertatea de miscare turistilor. Siguranta ca nu pierd nicio explicatie, daca se indeparteaza de ghid. Voia aparatura avantajos de transportat cu avionul. Simplu de utilizat de oricine. Si usor de reincarcat. De la Amro Grup au ales un sistem audio de ghidare pentru turisti cu casti care s-a mulat perfect pe cerinte si asteptari.

 

Solutia - TM200  un sistem tour guide profesional, special gandit pentru turism

 

 

Sistemul tour guide TM200 s-a mulat pe cerintele centrului de pelerinaj, E special gandit pentru turismul intens. E compus din emitatoare cu microfon. Si receptoare wireless, cu casti. Sunt compacte și atat de intuitiv de utilizat. Cele mai confortabile microfoane pentru ghizi sunt microfoanele headset pentru ca se misca odata cu capul.Ghidul poate opta pentru un microfon lavaliera. De obicei, profesionistii folosesc lavaliera cand nu trebuie sa se miste mult. In traducerea simultana.O alta optiune preferata in ghidajul grupurilor este microfonul de mana, fara fir. E foarte util in tururile de fabrica. Cand e nevoie ca microfonul sa fie pasat usor mai multor vorbitori. 

 

Investitia in sistemul de ghidaj audio TM200  a schimbat remarcabil experienta de vizitare la Centrul de Pelerinaje "Sfantul Ierarh Nicolae". Aparatele tour guide sunt transportate direct in geanta de incarcare, la bagaj de mana. Fara costuri suplimentare. Functioneaza fara interferente oriunde in lume. Si nu interfereaza cu alte grupuri. Pentru ca folosesc o gama de frecvente unica extrem de stabila. La destinatie, ghidul isi spune povestile pe un ton normal, fara efort. Informatiile sunt livrate intact direct in casti  Poate forma mai multe grupuri de turisti in acelasi spatiu. Si fiecare ghid comunica cu grupul lui, fara interferente.  Seara, aparatele sunt dezinfectate apoi puse in soclul de incarcare din  geanta. Si in 6 ore sunt gata de o noua aventura.   

 

 

Puncte forte care le fac unic in piata:

  •  Tehnologie tourguide profesionala pentru ghidarea grupurilor de turisti;
  •  Livreaza un o voce remarcabil de naturala;
  •  Aspect unic, elegant si profesional; 
  •  Comunicare fara interferente, oriunde pe glob.
  •  Baterie puternica: 17 ore receptoare. 13 ore emitatorul ghidului.
  •  100/150 metri raza actiune interior/exterior;
  •  Incarcatoare practice si variate.
  •  Multe accesorii disponibile: microfoane, casti, incarcatoare.
  •  Tehnologie certificata. Folosita de agentii de turism din toata lumea.  
  •  Incarcatoare: 2/12/35/60/70 

 

Privindu-le, ele atrag atentia prin aspectul elegant si finisajele atent lucrate. Aparatele tour guide au greutatea unui ou de gaina. Dar o carcasa  rezistenta zeci de ani. Vin si cu un snur albastru vibrant. Le poti purta la gat sa nu se piarda. 
La interior, au acumulatori puternici care le tin incarcate de dimineata pana noaptea. Dureaza cam 6 ore sa le reincarci complet. 

 

Cand vine vorba de incarcatoare, seria TM200 e generoasa in optiuni. Iar un client atat de activ ca Centrul de Pelerinaje "Sfantul Ierarh Nicolae" a optat pentru incarcatoare valiza diverse, usor de transportat cu avionul la bagaje de mana.  
Acest client a facut o combinatie eficienta de incarcatoare. A ales modelul TM12, un incarcator foarte practic pentru maxim 12 aparate. O geanta bine gandita, usoara si eleganta, fabricata din material textibil. A optat si pentru TM35, o valiza de incarcare tip laptop  pentru 35 de aparate si castile aferente. Aceasta e fabricata tot din material textil, are la interior buzunare cu fermoar utile si o puteti lua cu dvs in avion ca bagaz de mana.  

 

 

Despre client: 
Centrul de Pelerinaje "Sfantul Ierarh Nicolae"  apartine de Episcopia Devei si Hunedoarei. Centrul e preferat de turistii care cauta sa mearga in pelerinaj in tara sfanta  in Tara Sfanta, Grecia, Iordania, Egipt. Pentru informatii legate de pelerinaje contactati www.episcopiadevei.ro 

 

Cine a mai investit in TM200? 

•    Basilica Travel (Pelerinaj)
•    Paralela 45 (agentie turism)
•    Infocentrul Cluj-Napoca (turism)
•    Muzeul National al Unirii - Alba Iulia (turism)
•    Galatea Travel (agentie de turism)
•    Happy Holiday Tour (agentie de turism)
•    Perfect Tour (agentie de turism)
•    Asociatia ”Alege Viata”, organizatie crestina
•    Scoala Agentilor de Penitenciare (traducere simultana)
•    Karelia Upofloor (ghidaj turisti)
•    Univeler (Tur fabrica)
•    Rombat (tur fabrica) 

 

Etichete: tour guide

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...