Traducere simultană pentru Școala Agenților de Penitenciare

Postat de admin 06.02.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a ales AMRO Grup pentru a-i furniza un sistem de traducere simultană, prin intermediul căruia comunicarea se desfășoară mult mai rapid și eficient.

 

Instituție de învățământ postliceal militar, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare din Târgu Ocna desfășoară multe activități și investește în tehnologie, atât pentru pregătirea noilor agenți cât și pentru activitățile de comunicare.

 

 

 

 

Un sistem de traducere simultană este compus din emițător, folosit de persoana care comunică ceva către un grup și un număr specific de receptoare, în funcție de numărul de persoane din grup sau audiență.

 

Emițătorul transmite, prin microfonul de tip lavalieră, mesaje live direct în căștile de la receptoarele ascultătorilor, iar în cazul aparatelor bidirecționale (two way), receptoarele comunică și ele la rândul lor cu emițătorul. Ascultătorii pot replica, pot interveni, pot pune întrebări sau adăuga comentarii în timpul discursului, ghidajului sau conferinței. Emițătorul și receptorul sunt extrem de practice, ușoare (32-34 g) și cu meniu ușor de navigat.

 

O altă componentă este stația de încărcare, tip valiză sau rack, cu o capacitate de încarcare pentru un număr de 12, 35, 60 sau 70 de aparate; odată încărcate, aparatele au o  durată de funcționare de 17 ore.

 

Din experianța cu clienți din domenii variate, am concluzionat că aplicațiile care pot beneficia enorm de pe urma unui astfel de sistem de traducere simultană / tourguide sunt numeroase:

 

industrie: delegații străine, vizite în fabrici – exemplu Karelia Upofloor

turism: vizite ghidate în orașe și muzee – exemplu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, RATB

mediul academic: conferințe, simpozioane – exemplu Biblioteca Națională a

României

mediul business: ședințe, seminarii, workshop-uri și training-uri – exemplu Sifee Action

 

 

Pentru mai multe informații despre echipamentele de traducere simultană, prețuri, recomandări sau orice întrebări, suntem aici!

 

 

 

 

Urmăriți tutorialul video!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...