Clienți mulțumiți – Karelia Upofloor

Postat de admin 04.08.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Karelia Upofloor este un brand al fabricantului finlandez de podele din lemn, Kährs Group, foarte cunoscut și apreciat pe piață pentru invoațiile care au contribuit la modelarea acestei industrii. Kährs Group este reprezentat în România prin compania Karelia Upofloor, fabricant de podele din lemn masiv, cu sediul în județul Maramureș. Observând calitatea superioară a execuției și finisajelor parchetului oferit de Karelia, motto-ul lor este și mai lesne de înțeles - parchet finlandez cu tradiție!

 

 

 

 De curând, echipa Amro Electronic Grup a avut plăcutul prilej de a colabora cu cei de la Karelia Upofloor, cu ocazia furnizării unui sistem de traducere simultană ETour. Acesta a fost folosit în fabrică, în cadrul unei prezentări cu mai mulți participanți; aparatele ETour au trecut testul cu brio iar reprezentanții Karelia Upofloor au mărturisit că sunt mulțumiți de utilitatea acestui sistem.

 

Sistemele de traducere simultană wireless pentru instalații fixe sau uz portabil sunt ideale în prezentări susținute pentru delegații străine, vizite în fabrici sau vizite turistice. Sistemul ETour asigură o comunicare clară, fără interferențe în cadrul unui grup mare de persoane, care vor asculta același conținut, simultan. Poate fi folosit și în medii silențioase, cum sunt muzeele, dar și în medii zgomotoase, cum sunt fabricile și alte locuri în care zgomotul de fundal tinde să acopere vocea ghidului.

 

Sistemul ETour este compus de obicei dintr-un emițător și mai multe receptoare, precum și încărcător pentru aparate. Emițătorul este componenta sistemului audio ghid ETour prin care se transmit mesaje live de la microfonul lavalieră, direct către ascultători, în receptoarele cu căști. Acesta poate fi folosit așadar, atât pentru traducere simultană, cât și pentru ghidarea turiștilor în muzee, obiective turistice, fabrici sau în cadrul antrenamentelor sportive. Dacă se folosește emițătorul fix și se mai conectază o sursă auxiliară/linie de tip CD player, radio, TV etc., gama conținutului audio devine și mai diversă. Prin intermediul receptorului sistemului ETour se recepționează mesajele live de la microfonul lavalieră al emițătorului (traducător/ghid/trainer). Încărcătoarele sunt de capacități diferite și se aleg în funcție de numărul aparatelor ETour: pentru încărcarea a 12 aparate sau a 35 de apararate. Timpul de încărcare completă a aparatelor este de 6 ore.

 

La Amro Electronic Grup veti găsi mai multe tipuri de aparate ETour, vizitați magazinul online și alegeți-vă modelul!

 

Urmăriți video de prezentare!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...